Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

More a piesok nenávidí, no riešiť zločiny miluje! Na slovenské obrazovky prichádza nový krimi seriál

Na britského inšpektora čaká v exotickom Karibiku neznesiteľná horúčava a svojrázna policajná partnerka.

05.11.2023 06:00
Death in Paradise, Vraždy v raji Foto:
Sara Martins ako Camille a Ben Miller ako inšpektor Richard Poole v seriáli Vraždy v raji.
debata

Aj na prekrásnom ostrove Saint Marie v Karibiku sa páchajú zločiny. Inšpektor Richard Poole (Ben Miller) je ten pravý, aby vyriešil vraždy v exotickom raji, no má to jeden háčik: neznáša slnko, more ani piesok. Radšej by uprednostnil večné londýnske mrholenie pred horúcimi plážami. Čaká ho úplne iná policajná práca, než na akú je zvyknutý… Čaj o piatej si tu veru nevychutná.

Richardovou partnerkou je divoká, inštinktívna a svojím spôsobom brilantná Camille Bordeyová (Sara Martins). Na stanici im pomáha aj policajt Dwayne Myers (Danny John-Jules), ktorý je občas na zločincov až príliš milý, a Fidel Best (Gary Carr) – niekedy nepríjemný, inokedy absolútne kľúčový pri riešení vrážd. Spolu tvoria silný tím.

Sara Martins ako Camille a Ben Miller ako... Foto: TV Markíza
Death in Paradise, Vraždy v raji Sara Martins ako Camille a Ben Miller ako inšpektor Richard Poole v seriáli Vraždy v raji.

Britsko-francúzsky kriminálny seriál s názvom Vraždy v raji (Death in Paradise) prichádza na obrazovky Markíza KRIMI. Od 6. novembra 2023 sa diváci tešiť na premiérový seriál, ktorý ich v sychravom jesennom počasí zavedie do exotického Karibiku. Vychutnávať si ho budú môcť vždy od pondelka do štvrtka o 20.50 hod. a to hneď v dvoch častiach za sebou.

Kľúč svätého Petra Čítajte aj ČT prezradila, čo má pripravené na Vianoce a Silvester. Počas sviatkov budú hrať prím slovenské rozprávky

„Vraždy v raji sú príjemný, odľahčený krimiseriál, ktorý na materských staniciach BBC One a France 2 patrí k vôbec najsledovanejším titulom. Zároveň ide o jeden z absolútne najpredávanejších britských seriálov. To najlepšie patrí na naše obrazovky, som preto veľmi rada, že sa nám ho podarilo získať. Verím, že si ho diváčky a diváci Markíza KRIMI obľúbia a že im bude spríjemňovať ich televízne večery,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Na obrazovky prichádza britsko-francúzsky... Foto: TV Markíza
Death in Paradise, Vraždy v raji Na obrazovky prichádza britsko-francúzsky kriminálny seriál s názvom Vraždy v raji (Death in Paradise).

BBC Studios za posledných desať rokov Vraždy v raji úspešne predalo do viac ako 240 krajín po celom svete vrátane Austrálie, Francúzska, Južnej Afriky a USA. Seriál zaznamenal globálny úspech a často patrí medzi najúspešnejšie tituly na príslušnej TV stanici v každom regióne.

Od roku 2011 bolo odvysielaných už neuveriteľných 12 sérií a takmer 100 epizód tohto seriálového hitu, ktorý bude pokračovať minimálne ďalšími dvoma sezónami a vianočnými špeciálmi, objednanými pre roky 2024 a 2025.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza Krimi