Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

November na Voyo: Návrat kultovej reality šou na Slovensko, pokračovanie Extraktorov a najdrahší český film v histórii

Predplatitelia streamovacej služby Voyo sa v novembri môžu tešiť na viacero lákavých programov a relácií.

10.11.2023 06:00
debata

1. Big Brother Česko a Slovensko – od 13. novembra

Návrat a reštart svetovej reality šou je hlavnou udalosťou novembrovej ponuky na Voyo. Skupina súťažiacich bude počas dvoch mesiacov žiť v úplnej izolácií v špeciálnom dome bez akéhokoľvek kontaktu s okolitým svetom, za nepretržitého dohľadu kamier. Big Brother je šou, ktorá kombinuje prvky súťaže a sociálneho experimentu, ktorý okrem iného ukazuje dynamiku ľudského správania a medziľudských vzťahov.

Počas celého priebehu šou sú účastníci vystavení rôznym súťažiam a výzvam, ktoré majú za cieľ testovať ich fyzické schopnosti, mentálnu vytrvalosť a sociálne zručnosti. V priebehu súťaží majú účastníci možnosť získavať výhody, ako je imunita pred nomináciou na odchod, či získanie privilégií vo forme luxusného jedla a pod. Fanúšikovia reality šou uvidia dianie z domu každý deň.

Unikátne budú sobotné priame prenosy, ktoré ponúknu udalosti v súvislostiach a najmä v nich na základe diváckeho hlasovania v špeciálnej aplikácii budú postupne vypadávať jednotliví súťažiaci. O vysťahovaní z domu budú rozhodovať výhradne diváci, avšak Big Brother má pri porušení pravidiel právo vylúčiť alebo spolubývajúceho nominovať na vylúčenie. Aplikácia bude tiež rozhodujúca pri voľbe víťaza vo finálnej epizóde. Aplikácia Big Brother je už dostupná na stiahnutie.

Big Brother ich bude skúšať, pripravovať nástrahy a tajné misie. Vyhrať chcú všetci, ale stotisícovú výhru si môže odniesť iba jeden. Každá pretvárka bude odhalená, každá lož prezradená. Kto bude najväčší hráč a odíde z domu ako posledný? Víťaz si odnesie rozprávkových 100 000 eur.

2. Extraktori

Aj v novembri na Voyo pokračuje šesťdielny špionážny triler Extraktori, ktorý je inšpirovaný skutočnými udalosťami a stojí na starostlivo rešeršovaných faktoch a znalostiach z prostredia tajných služieb a vysokej politiky. V hlavných úlohách sa objavujú Pavla Gajdošíková, Jan Révai, Jakub Štáfek či Jitka Schneiderová a v úlohe štátneho zástupcu môžu slovenskí diváci sledovať obľúbeného Jána Koleníka. Nový Voyo Originál odštartoval prvou časťou 27. októbra.

Extraktori spolupracujú s medzinárodnými vládnymi organizáciami a pomáhajú riešiť problémy, ktoré nemožno z rôznych dôvodov vyriešiť úplne oficiálnou cestou. Príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami stojí na starostlivo rešeršovaných faktoch a znalostiach z prostredia tajných služieb a vysokej politiky. V tomto ohľade tvorcovia využili hneď niekoľko odborných poradcov a konzultantov, aby výsledná podoba bola maximálne autentická.

3. Love Island After

Aj po skončení mimoriadne obľúbenej tretej série šou Love Island sa fanúšikovia exkluzívne na Voyo môžu pozrieť na prvé kroky súťažiacich po odchode z vily. Niektoré príbehy z vily treba ešte dorozprávať a pozrieť sa trochu pod pokrievku toho, kto naši ostrovania naozaj sú. Všetky zaujímavosti o bývalých súťažiacich a tiež finalistoch a víťazoch šou Majke a Chrisovi nájdete v novej sérii Love Island After exkluzívne na Voyo 6 a 13. novembra.

4. Jan Žižka – od 17. novembra

Film inšpirovaný skutočným príbehom jedného z najväčších vojvodcov svojej doby, nikým a nikdy neporazeným Janom Žižkom z Trocnova, ktorý sa stal vďaka svojim činom legendou. Európa na konci 14. storočia sa zmieta v chaose pre spory v cirkvi i v panovníckych kruhoch.. Všetko, čo vybudoval Karol IV., rímsky cisár a český kráľ, sa rozpadá. Stáročia budovaný poriadok sa otriasa v základoch. Cisárov prvorodený syn a nástupca Václav IV. (Karel Roden) je na takúto dobu príliš slabý panovník. Popredný magnát krajiny, Jindřich z Rožmberka (Til Schweiger), pohlcuje dvory slobodných zemepánov jeden po druhom. Jeden z nich sa mu však postaví, volá sa Jan Žižka (Ben Foster).

5. Smolu nosíš ty, láska

Voyo prináša ďalší film z kategórie Voyo Film, čo sú filmy, ktoré krátko po kinopremiére prichádzajú na Voyo. Päťdesiatnička Monika (Michaela Čobejová) má pocit, že v živote dosiahla všetky, pre spoločnosť dôležité méty. Dieťa už má odrastené a ako workoholičke sa jej kariérne veľmi darí. S manželom má však stále spoločného menej a menej a v myšlienkach sa čoraz častejšie vracia do mladosti, kedy sa nebála vybočiť zo zabehnutých koľají a vedela oceniť krásu okamihu. Monika sa rozhodne objaviť svoje dobrodružné ja a prihlási sa na kurz lezenia, ktorý organizuje Igor (Ivan Franěk). Igor je absolútnym protikladom Moniky – spontánny, až chaotický blázon, celoživotný dobrodruh bez sebareflexie a zmyslu pre zodpovednosť, ktorý sa zmieta v problémoch, za ktoré môže jeho ľahkovážny životný štýl.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Big Brother #TV Markíza #Voyo #Love Island