Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka sa mení, začína žiť hokejom. V novej kampani predstavuje hokejové legendy a mladé talenty

Kampaň odštartovala upútavka na májové majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji.

13.02.2024 06:00
Rastislav Staňa a Ján Lašák Foto:
Hokejisti Rastislav Staňa a Ján Lašák v novej kampani Jojky.
debata

V tomto roku bude televízia JOJ žiť hokejom. Prvýkrát odvysiela majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, čomu prispôsobuje aj svoju staničnú grafiku. Športové vysielanie TV JOJ a JOJ Šport bude charakterizovať označenie „Hokej je na JOJke“. Novú kampaň odštartovala upútavka na májový šampionát, ktorú spustila v piatok 9. februára v hlavnom vysielacom čase.

Jennifer Aniston Čítajte aj Záplava celebrít v reklamách Super Bowl: Aniston si nespomína na kolegu z Priateľov a Schwarzenegger? Zachraňuje šteniatka

„Upútavka otvára sériu imidžových a programových upútavok, ktoré prezentujú slovenský hokej, jeho predstaviteľov a všetky hokejové podujatia, vysielané na staniciach JOJ Group tento a nasledujúce roky,“ uviedla Ivana Semjanová, marketingová riaditeľka JOJ Group.

Hokej je na JOJke Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Craig Ramsay s budúcimi hokejistami.

Uvidíme v nej mladých juniorských hráčov i hlavného protagonistu, ktorý sa snaží dostať na hokejový štadión. Záver upútavky patrí odkazu „Hokej je na JOJke“, ktorý odznie z úst trénera slovenského národného tímu Craiga Ramsayho.

Upútavky televízia nakrútila koncom minulého roka a obsadila do nich aj hokejové legendy ako Branka Radivojeviča, Radoslava Hecla, Rastislava Staňu, Jána Lašáka, Ľubomíra Sekeráša alebo Jozefa Stümpela.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #JOJ Šport