Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvá veľká premiéra Jojky je tu: S čím televízia vyrukuje na divákov?

Vianočné obdobie televízie úspešne uzavreli, nastal čas vrátiť sa do klasického boja o diváka novými projektami. Prvú novinku predstavuje Jojka.

08.01.2024 06:00
heslo, jasmina, Foto:
Veľkou januárovou novinkou je zábavná relácia Heslo, ktorá sa po rokoch vracia na obrazovky Jojky.
debata

Zaujímavosťou, že nejde o úplnú novinku. Možno si diváci pamätajú reláciu Heslo spred pár rokov. Teraz sa vracia s úplne novou verziou, ale aj moderátorkou. Teraz nastal znova jej čas, s vynoveným formátom a osviežujúcim obsadením, ktorému bude predsedať moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská.

Jasmina, ktorá je už viacerými sezónami ostrieľaná a mimoriadne spontánna spolumoderátorka najväčšej talentovej show u nás, teraz ukáže svoj ostrovtip a improvizáciu aj vo vynovenej súťaži, kde o finančnú výhru zabojujú vždy dve dvojice. Každá dvojica sa bude skladať z jedného súťažiaceho a jednej známej osobnosti zo sveta šoubiznisu. Princíp hry zostáva rovnaký – jeden hráč z dvojice dostane heslo a ten druhý by ho mal uhádnuť výlučne na základe jeho jednoslovnej nápovedy.

Niekoľko týždňov sa diváci budú pravidelne stretávať s ostrieľanými zabávačmi Michalom Hudákom a Sväťom Malachovským, ktorí budú dôvtipom pomáhať svojmu spolubojovníkovi priblížiť sa k finančnej výhre.

Heslo štartuje už v pondelok, 8. januára o 20:40 na Jojke.

A to rozhodne nie je všetko. Už v pondelok podvečer sa vracia do vysielania aj podvečerná reality šou Bez servítky s premiérovými epizódami! Zabehnutý formát opäť prinesie to, na čo sú diváci zvyknutí. Opäť to bude každý týždeň o pätici súťažiacich, ktorí sa pokúsia pripraviť večeru pre náročných spoluhráčov. Fantázii v jedle sa medze nekladú a divák môže sledovať nielen pestrú a chutnú paletu rôznych jedál, ale zároveň aj reakcie iných súťažiach. Súťažiaci, ktorí v daný deň nevaria, ale ochutnávajú, hodnotia hostiteľa bodmi. Bude pohostenie chutiť, alebo súťažiaci v ten deň dostane košom? Na konci týždňa sa diváci dozvedia, kto z pätice súťažiacich urobil najlepší dojem na ostatných a vybojoval si víťazstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Jasmina Alagič Vrbovská #televízna sezóna 2023/2024 #relácia Heslo