Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Potvrdené! Pokračovanie Rodu draka je na spadnutie, musíte vydržať do...

Na túto správu čakajú fanúšikovia Hry o tróny mesiace!

07.03.2024 00:00
rod draka, hra o tróny, Foto:
Druhá séria Rodu draka dorazí v júni tohto roka a bude mať 8 epizód.
debata

Druhá séria Rodu draka sa objaví na streamovacej platforme HBO Max už v júni tohto roka. Seriál tak ovládne toto leto, hoci len s ôsmimi epizódami. Pôvodne zástupcovia televízie hovorili o letnej premiére, teraz je jasnejšie, kedy sa začiatok občianskej vojny v Západozemi a postupný pád rodu Targaryenovcov reálne začne. Západozem sa navždy zmení a to vďaka boju dračieho rodu medzi sebou.

Druhá séria má jasné posolstvo – „Žiadna vojna nedokáže rozhnevá bohov tak, ako vojna medzi rodmi. A žiadna vojna nie je taká krvavá, ako vojna medzi drakmi.“

Postupne začnú padať viacerí významní členovia rodu, až kým nestratia svoju silu a o slovo sa prihlásia iné rody. Koniec tohto rodu je nezvratný. A prichádzajúca druhá séria poriadne dupne na plyn a ukáže začiatok vojny a bude to drsné.

Seriál, ktorého dej sa odohráva 200 rokov pred udalosťami seriálu Hra o tróny, vychádza z knihy George R. R. Martina Oheň a krv a rozpráva príbeh rodu Targaryenovcov. Jeho zlaté časy, ale aj postupný úpadok a príchod občianskej vojny. Čo bude rozbuškou pre neľútostný boj o Železný trón? Niečo neslýchané! Na trón by mala zasadnúť, prvýkrát v histórii žena. A to sa nesmie stať. V Západozemi opäť potečie krv potokom, na nástupníctvo si budú nárokovať viacerí. Avšak cieľ je jasný, treba odstrániť princeznú Rhaenyru Targaryen. Tá má v pláne vybudovať v krajine nový poriadok. A to rozhodne nie je pochuti zvyšku šľachty, ktorá má vlastnú agendu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #HBO #Game of Thrones #seriál Rod Draka