Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

September na HBO Max: Filmová smršť na čele s hitom, ktorý bol pred pár mesiacmi v kinách

Ako bude vyzerať začiatok jesene na streamovacej platforme HBO Max? Bude z čoho vyberať...

08.09.2023 06:00
Flash, ezra miller, Foto:
Nový film o Flashovi je už dostupný na HBO Max.
debata

1. The Flash

Svety sa zrazia, keď Barry využije svoje superschopnosti na cestovanie späť v čase, aby zmenil udalosti z minulosti. Keď však jeho pokus o záchranu svojej rodiny neúmyselne zmení budúcnosť, Barry uviazne v realite, do ktorej sa vrátil generál Zod, hrozí zničenie sveta a nie sú tu žiadni superhrdinovia, na ktorých by sa mohol obrátiť. Barryho nádejou je veľmi odlišný Batman, ktorý je už na dôchodku, a uväznený Kryptoňan, aj keď nie ten, ktorého hľadá. Aby zachránil svet, v ktorom sa nachádza, a vrátil sa do budúcnosti, ktorú pozná, Barryho jedinou nádejou je pretekať o život. Bude však prinesenie najvyššej obete stačiť na resetovanie vesmíru?

2. Šťastný človek

Príbeh o premene ženy na muža. Príbeh o to komplikovanejší, že Marvin s manželom, psychiatrom Ivanom, spolu majú dve malé deti. Celovečerný dokument zobrazuje osudy páru, ktorý sa postupne vyrovnáva s novou situáciou, a zásadné tri roky života švédskeho občana, ktorý sa pred tridsiatimi deviatimi rokmi narodil ako české dievčatko. Niekdajší grafický dizajnér sa stal úspešným autorom nielen erotickej prózy a prechádza vymodlenou tranzícou. O oboch otvorene a pútavo rozpráva v najnovšom diele dokumentaristky Soni G. Lutherovej, okrem iného režisérky snímky Zatopené o osudoch pod hladinou, teda o kostole a domoch zatopených vodami slovenskej priehrady Liptovská Mara.

3. Muž menom Otto

Tom Hanks v hlavne úlohe hrá nevrlého dôchodcu so skalopevnými zvykmi ktorý po smrti milovanej manželky zanevrel na život. Z osamelosti ho však vytrhne mladá rodinka nových susedov ktorí hneď pri príchode vrazia do jeho poštovej schránky. Z nezvyčajnej situácie vznikne prekvapujúce priateľstvo s pohotovou a temperamentnou Marisol v pokročilom štádiu tehotenstva a Ottov život sa obráti naruby.

4. Turista

Seriál s výnimočnou atmosférou si vyslúžil prezývku Austrálske Fargo a tiež druhú sériu, takže sa bez váhania nechajte vtiahnuť do temného víru prvých šiestich častí úvodnej série, nech sa máte na čo tešiť (snáď ešte tento rok). V austrálskom vnútrozemí sa prebudí záhadný muž (Jamie Dornan), ktorý trpí stratou pamäti. Pomocou niekoľkých stôp, ktoré má, musí odhaliť svoju identitu skôr, ako ho dostihne jeho minulosť – alebo sympatická policajtka (Danielle Macdonald), ktorá ho sleduje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Max