Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Január na HBO Max: Návrat kultového temného seriálu, šialená komédia a nielen to!

Čo prinesie streamovacia služba HBO Max v januári? Máme niekoľko tipov...

20.01.2024 06:00
true detective, Foto:
V januári je hlavným ťahúňom ponuky HBO Max premiéra novej série Temného prípadu.
debata

1. Temný prípad: Nočná krajina

Dotkni sa temnoty a pohltí ťa… Dlho očakávaná štvrtá séria fenomenálneho kriminálneho seriálu sleduje dve problémové policajtky, drsnú Evangeline Navarrovú v podaní boxerskej šampiónky Kali Reisovej a Liz Danversovú v podaní Jodie Fosterovej, držiteľky dvoch Oscarov, troch Zlatých glóbusov a šesťdesiatich ďalších filmových ocenení.

Intenzívne vyšetrovanie a pátranie po ôsmich zmiznutých výskumníkoch v zamrznutej a zasneženej aljašskej usadlosti privedie svojráznych vyšetrovateľov na pokraj síl. Ak ste netrpezliví a chcete si vychutnať svetovú premiéru každej časti v pôvodnom znení, bez anglických titulkov a dabingu, zostaňte v nedeľu dlho hore – šesť častí najočakávanejšej detektívky roka beží postupne od tretej hodiny ráno. Nová séria sa začína od 15. januára.

2. Nič v zlom

Ak máte chuť na komédiu plnú gagov a hlášok, ktorá vás vráti späť na strednú školu, nastúpte! Maddie (Jennifer Lawrence, opäť skvelé „dievča od vedľa“) hrozí, že príde o rodinný dom, ale narazí na lákavú pracovnú ponuku: jej bohatí rodičia hľadajú niekoho, kto by sa dal dokopy s ich devätnásťročným introvertným synom Percym, kým odíde na vysokú školu. Zdá sa to ako ľahká úloha… ale Maddie na svoje prekvapenie čoskoro zistí, že s čudákom Percym nie je nič isté.

3. Ricardovci

Herecký koncert, ktorý vyústil do troch nominácií na Oscara pre tri hlavné postavy! Táto vynikajúca životopisná dráma zobrazuje jeden týždeň natáčania filmu I Love Lucy, od pondelkovej skúšky až po piatkové natáčanie s divákmi. V dráme scenáristu a režiséra Aarona Sorkina herečka a celebrita 50. rokov Lucille Ball (Nicole Kidman) a jej manžel, kubánsky spevák Desi Arnaz (Javier Bardem), čelia sérii osobných a profesionálnych kríz, ktoré ohrozujú ich šou, kariéru a manželstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max