Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

HBO Max ukázalo svoje najsledovanejšie filmy roku 2023: Je medzi nimi váš favorit?

HBO Max zverejnilo najsledovanejšie filmy roka 2023.

28.12.2023 00:00
MAX, hbo max Foto:
Streamovacia služba Max nahradí HBO Max.
debata

HBO Max zverejnilo 10 titulov, ktoré boli sledované najviac práve v roku 2023. Na Facebooku zverejnili príspevok, kde zverejnili názvy – nezverejnili však presné poradie.

The Flash

V lete do kín vtrhol superhrdinský film The Flash, o ktorom sa istý čas špekulovalo, že nikdy neuzrie svetlo sveta. Dôvodom boli osobné excesy herca Ezru Milliera. Filmové štúdio premiéru niekoľkokrát posunulo, najprv kvôli pandémii, neskôr kvôli škandálom. Napokon padlo rozhodnutie, že hotový film bude uvedený. Zjavne to bolo dobré rozhodnutie.

Shazam!

Keď tínedžer Billy Batson (Asher Angel) zvolá slovo Shazam!, zmení sa na dospelého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). V pokračovaní snímky z roku 2019 sa Billy a jeho súrodenci z pestúnskej rodiny stále učia skĺbiť životy tínedžerov s ich životmi superhrdinov. Keď ale na Zem prídu tri Atlasove dcéry, pomstychtivé staroveké bohyne, Billy a jeho rodina sú vrhnutí do boja o svoje superschopnosti, životy a osud ich sveta.

Margot Robbie ako Barbie Čítajte viac TOP najzárobkovejšie filmy roka 2023: Kraľuje Barbie, niektoré filmy však mnohí nepoznajú

Magic Mike: Posledný tanec

„Magický“ Mike Lane (Channing Tatum) sa po dlhšej prestávke opäť dostáva na scénu, po tom, čo mu nevyšiel obchod a bral malé kšefty ako barman. Mike teraz mieri do Londýna spolu s prominentnou spoločníčkou (Salma Hayek), ktorá ho zlákala ponukou, aká sa neodmieta.

Barbie

Keď obleteli svet prvé fotky z tejto snímky, rozpútalo sa šialenstvo. Mnohí a mnohé zatracovali nápad nakrútiť hraný film o najznámejšej svetovej bábike, iných si pestrofarebný vizuál okamžite získal. Neskôr štúdio Warner Bros. zverejnilo prvý trailer a ten síce neprezradil mnoho o deji, ale naznačil, že sa zrejme rodí nový fenomén. A tak sa aj stalo – Barbie sa stal najziskovejším filmom roka 2023.

Blue Beetle

Počuli ste už o superhrdinovi s prezývkou Blue Beetle (Modrý chrobák)? Fanúšikom komiksového sveta vydavateľstva DC Comics je dobre známy, na filmové plátna prišla táto unikátna postava prvýkrát v lete, presnejšie 17. augusta, keď do kín vstúpila rovnomenná snímka. Práve zverejnený prvý trailer naznačuje, že sa budeme môcť tešiť na zábavnú jazdu, plnú technických vychytávok, ktoré nás prekvapia podobne ako hlavného hrdinu.

aquaman Čítajte viac Jason Momoa sa vracia vo veľkom štýle: Do kín prichádza Aquaman

Infinite

Evana McCauleyho (Mark Wahlberg) ničia od 14-tich rokov vnútorné záblesky z iného života, času a priestoru. Poznatky, ktoré vedome nenadobudol, a spomienky na miesta, kde nikdy nebol, sú pre neho skutočným prekliatím. Vo chvíli, keď sa ocitne na pokraji psychického zrútenia, kontaktuje ho tajná skupina, ktorá si hovorí Nekoneční. Evana čaká objavovanie vlastných minulých životov.

Bullet Train

„Moja smola je gigantická. Ani sa nemusím snažiť niekoho zabiť a ľudia zomierajú,“ hovorí Brad Pitt v traileri k akčnému filmu Bullet Train.

Brad Pitt dostáva krycie meno Lienka (Lady Bug), pretože vraj prináša šťastie. Inak je to nájomný vrah, ktorý má chronickú smolu a nemôže si dovoliť ďalší prešľap. Sadá do ultrarýchleho vlaku, v ktorom sa vezú piati najelitnejší zabijaci z celého sveta.

Scream (Vreskot)

Dvadsaťpäť rokov po brutálnych vraždách v mestečku Woodsboro sa na scéne objavuje nový vrah, ktorý si nasadil na tvár kultovú bielu masku. Tentoraz sa zameria na tínedžerov, oživí tým dávno pochovanú nočnú moru a opäť odkryje strašidelnú minulosť mesta.

Všetky obete Ghostface majú niečo spoločné s pôvodnými zabijakmi, ktorí sa musia vrátiť na scénu. Aj v poradí piaty Vreskot je hravý, uťahuje si zo žánrových klišé a užijete si s ním veľa zábavy – je to taký príjemný slasher pre váš nedeľný večer. A mimochodom, režisérska dvojka je preslávená aj poviedkovým hororom Southbound alebo hororovou komédiou.

Krvavá nevesta už má na 10. marca nachystaný šiesty Vreskot, v ktorom sa preživší z Woodsboro presunuli do New Yorku.

netflix Čítajte viac Poznáte „tajné“ kódy Netflixu? Vďaka nim nájdete skryté filmy a seriály úplne jednoducho

Jumanji: Ďalší level

Martha, Bethany a Fridge sa vracajú do hry nájsť Spencera po tom, čo záhadne zmizol. Zisťujú však, že hra sa zmenila a prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie ako predtým. Pretože Jumanji viac nie je len džungľa, ale aj horúce púšte či zasnežené pohoria s novými, nebezpečnými nástrahami.

Triangle of sadness (Trojuholník smútku)

Model Carl a jeho partnerka influencerka Yaya sú pozvaní na luxusnú výletnú plavbu. Spoločnosť im tu robí skutočne vybraná smotánka. Je tu starý mládenec hľadajúci životnú lásku, výstredný ruský obchodník (Zlatko Buric) a celému osadenstvu vládne kapitán (Woody Harrelson), ktorý je večne pod parou.

Keď nečakaná udalosť zamieša kartami, charaktery cestujúcich sa ukážu v pravom svetle. Dvojnásobný víťaz Zlatej palmy z festivalu v Cannes Ruben Östlund natočil britkú satirickú komédiu o spoločenských rolách a opojnej sile moci, ktorá nenechá na žiadnom z pasažierov nitku suchú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max