Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Filmové tipy na HBO GO: Tom Hanks, severská dráma aj prízrak z temných lesov

Päť snímok, ktoré vám spestria lockdown.

06.12.2021 09:32
Dream Horse Foto:
Toni Collette vo filme inšpirovanom skutočným príbehom Choď za svojím koňom.
debata

Autor neznámy

od 8. decembra

Ak máte radi severské filmy, tento fínsky film by mohol byť zaujímavý film práve pre vás. Starnúci obchodník s umením sa chystá odísť do dôchodku, no rozhodne sa ešte pre jeden riskantný krok, ktorý ho môže finančne zaistiť až do konca života. Na dražbe kúpi obraz, ktorého vyvolávacia cena je podľa neho značne podhodnotená.

Kapitán Phillips: Prepadnutie lode Alabama

Od 9. decembra

Film to nie je najnovší (je z roku 2013), ale práve teraz sa dostáva do streamovacieho obehu a poteší fanúšikov hereckého umenia Toma Hanksa. Napínavý thriller približuje prepadnutie americkej nákladnej lode Maersk Alabama somálskymi pirátmi, ku ktorému došlo v roku 2009.

Čarodejnica

od 10. decembra

Ak máte radi napätie, pozrite si mysteriózny horor amerického filmára Roberta Eggersa, ktorý sa dostal do slovenských kín v roku 2016. Príbeh sa odohráva v divokých lesoch Nového Anglicka v 17. storočí, kde sa päťčlenná rodina snaží vybudovať kúsok domova. V lone nespútanej prírody silno veriacu rodinu začne obklopovať temnota, jej členom sa dejú nevysvetliteľné udalosti.

Nečakaná výhra (Here Today)

od 11. decembra

Ak sa vám zažiada trochu emócií, pozrite si túto dramédiu. Rozpráva príbeh o zrode dojímavého vzťahu medzi scenáristom v podaní Billyho Crystala a newyorskou speváčkou (Tiffany Haddish). Preklenú spolu generačnú priepasť a prehodnotia význam priateľstva, lásky a dôvery. Film si sám napísal aj režíroval Billy Crystal a v USA ho uviedli do kín tento rok. K nám prichádza prostredníctvom HBO.

Choď za svojim koňom (Dream Horse)

od 12. decembra

Inšpiratívny príbeh dostihového koňa Dream Alliance a jeho majiteľky, barmanky z malého mesta v podaní Toni Collette. Tá nemá skúsenosti ani peniaze s prípravou koní na dostihy, ale presvedčí susedov, aby finančne podporili budúceho šampióna a pomohli jej konkurovať elite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové tipy #HBO Go #Mediaklik