Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jeden rekord strieda druhý: Slováci hromadne pri Mame na prenájom, Pánovi profesorovi a Farme

Pondelky sú na Markíze mimoriadne silné. Silnejúcu Mamu na prenájom strieda večerný Pán profesor, ktorý nestráca dych s piatou sériou.

06.11.2023 06:00
pán profesor, Foto:
Pán profesor má na konte svoj rekord v počte divákov.
debata

Pán profesor v pondelok 30. októbra 2023 už tradične rozdrvil konkurenciu a v cieľovej skupine 12 – 54 sa stal suverénne najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Ôsma premiérová epizóda aktuálnej 5. série s názvom „Mama č. 2“ dosiahla v tejto komerčnej cieľovej skupine doposiaľ tretí najvyšší jesenný rating 7,5% a rovnako aj tretí najlepší trhový podiel 27,1%.

Medzitýždenne si tak obľúbený seriálový hit z hľadiska ratingu polepšil o 1,5 percentu­álneho bodu a trhový podiel mu narástol až o 5,9 percentu­álneho bodu.

Pacho, hybský zbojník na Jojke nemal šancu s podielom na trhu len 14,4% a snímka Buko na Jednotke RTVS zaznamenala ešte nižší trhový podiel 8,6%.

Pán profesor s premiérovou epizódou pritiahol k obrazovkám rekordných 375-tisíc divákov starších ako 12 rokov a v porovnaní s predchádzajúcim týždňom tak získal na svoju stranu ďalších 65-tisíc divákov. V čase vysielania Pán profesor zasiahol až 538-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Jedným zo svojich najlepších výkonov sa môže pochváliť nasledujúca reality šou Farma, ktorá si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala skvelý rating 4,8% a nadpriemerný trhový podiel 26,1%.

V univerzálnej cieľovej skupine 12+ sa najsledovanejším nespravodajským programom pondelka stal podvečerný rodinný seriál Mama na prenájom. Minulotýždňovú pondelkovú epizódu si vychutnalo celkovo 381-tisíc divákov, čo je doposiaľ absolútne najlepší najlepší výkon v rámci aktuálnej 2. série. Aspoň na tri minúty si včerajšiu epizódu zaplo 511-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #seriál Pán profesor #seriál Mama na prenájom #Farma 15