Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bolo takmer nemožné sa tam dostať! Teraz svetový fenomén budú môcť vidieť všetci

Streamovacia služba Disney+ prinesie lahôdku, na ktorú sa dostal len málokto.

14.03.2024 06:00
Taylor Swift Foto: ,
Speváčka Taylor Swift na zábere počas koncertu na Monumental stadium v argentínskom Buenos Aires.
debata

Koncertný film Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor's Version) bude mať premiéru v plnej dĺžke na Disney+ už 15. marca. Okrem piesne Cardigan predstaví aj ďalšie štyri akustické skladby, ktoré neboli uvedené v kinách ani na VOD. Film mapujúci najúspešnejšie hudobné turné všetkých čias režíroval Sam Wrench a celosvetovo zarobil viac ako 260 miliónov dolárov, čo z neho robí najvýnosnejší koncertný film všetkých čias.

Bob Iger povedal: „Turné The Eras sa stalo fenoménom, ktorý stále vábi fanúšikov z celého sveta. Sme nadšení, že môžeme tento elektrizujúci koncert priniesť exkluzívne na Disney+ divákom, nech už sú kdekoľvek.”

Na svetové turné by sa chceli dostať milióny fanúšikov po celom svete, avšak aj tí, ktorí mali šťastie a do ich krajiny Swift zavítala, respektíve ešte len zavíta, nemali istotu, že jej unikátny koncert aj uvidia. Záujme o lístky bol tak obrovský, že nebolo možné zakúpiť včas svoju vstupenku. Malo náplasťou bude jej koncert na streamovacej platforme Disney+ a dostanú sa aspoň cez obrazovku blízko svojej speváckej hviezdy.

Zástupcovia spoločnosti Disney zároveň oznámili viaceré plány na najbližšie roky. Firma tiež investuje 1,5 miliardy dolárov (takmer 1,4 miliardy eur) do spoločnosti Epic Games, ktorá vytvorila populárnu videohru Fortnite.

Šéf americkej zábavnej spoločnosti Walt Disney Bob Iger oznámil investíciu do Epic Games v rozhovore v televízii CNBC. Uviedol, že Disney bude so spoločnosťou spolupracovať na vytvorení „obrovského Disneyho vesmíru“. „Znamená to doteraz najväčší vstup spoločnosti Disney do sveta hier a ponúka významné príležitosti na rast a expanziu,“ dodal šéf Disneyu. V online svete si podľa neho spotrebitelia budú môcť hrať, sledovať filmy, nakupovať a zapojiť sa do postáv a príbehov spoločností Disney, Pixar, Marvel, Avatar a Star Wars.

Igerovo oznámenie prišlo deň po tom, ako firma predstavila spoločný podnik s konkurenčnými podnikmi Fox a Warner Bros Discovery. Cieľom je spustiť novú platformu pre streamovanie športových prenosov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taylor Swift #Disney+