Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový apríl: Smutná rozlúčka s vesmírnym fenoménom a bodka za najdrahším sklamaním Netflixu

A nielen to! Druhý jarný mesiac prinesie viaceré seriálové, ale aj filmové premiéry na streamovacích platformách. Slováci uvidia poslednú sériu Star Trek: Discovery, ale aj druhú časť filmového eposu na Netflixe - Rebel Moon. Ten sa zapísal do histórie ako jeden z najdrahších filmov Netflixu, avšak diváci neboli nadšení z kvality.

05.04.2024 06:00
star trek, discovery, Foto:
Star Trek: Discovery bude konečne dostupný aj na Slovensku. SkyShowtime od 5. apríla uvedie aj rozlúčkovú sériu.
debata

1. Star Trek: Discovery – SkyShowtime

V piatej a záverečnej sérii seriálu Star Trek: Discovery kapitánka Burnham a posádka lode U.S.S. Discovery odhalia záhadu, ktorá ich pošle na epické dobrodružstvo naprieč galaxiou, aby našli starobylú silu, ktorej existencia bola po stáročia zámerne utajovaná.

Na love sú však aj ďalší…nebezpeční nepriatelia, ktorí sa ju zúfalo snažia získať pre seba a v tejto honbe ich nič nezastaví. Nová séria bude k dispozícii od 5. apríla.

2. Rebel Moon 2 – Netflix

Dej je zasadený na mierumilovnú mesačnú kolóniu Veldt na okraji galaxie. Tú začnú ohrozovať jednotky tyranského regenta Balisaria, ktoré si chcú uzurpovať tunajšiu úrodu. Tajomná cudzinka Kora (Sofia Boutella), imperiálna dezertérka, ktorá žije medzi dedinčanmi, sa stane jedinou nádejou na prežitie.

Dostane za úlohu nájsť na okolitých svetoch skúsených bojovníkov a postaviť sa s nimi na márny odpor proti Materskému svetu. Kora dá dohromady skupinku psancov, vzbúrencov, vidiečanov a vojnových sirôt z rôznych svetov, ktoré spája túžba po vykúpení a pomste. Na polozabudnutý mesiac medzitým dopadá stále temnejší tieň Ríše a čoskoro vypukne bitka, počas ktorej sa zrodí armáda nových hrdinov. Filmový príbeh vyvrcholí 19. apríla.

3. Tracker (Stopár) – Disney+

Hviezda seriálového megahitu This is Us Justin Hartley nezostal mimo obrazoviek príliš dlho. Krátko po skončení 6 ročnej ságy ohlásil výrobu novinky, v ktorej si strúhol hlavnú úlohu. A teraz výsledok uvidia aj Slováci. Novinka Tracker prichádza na Disney+ od 3. apríla. Drsný samotár a survivalista sa potuluje po krajine, hľadá naplnenie a vyrovnáva sa s vlastnou rozvrátenou rodinou. Medzičasom seriál získal objednávku na druhú sériu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Star Trek: Discovery #Disney+ #SkyShowtime #Rebel Moon