Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

November na Disney+: Prvý závan Vianoc, ale aj nová vyššia cena za prémiový obsah

Predplatitelia Disney+ sa v novembri môžu tešiť na premiérový obsah, ale aj na vyššiu cenu. Po novom streamovacia služba bude stáť 9,99 eur mesačne.

15.11.2023 06:00
santa clausovia, Foto:
V novembri sa diváci Disney+ môžu tešiť na druhú sériu vianočného seriálu Santa Clausovia.
debata

1. Vražda na konci sveta – od 14. novembra

Vražda na konci sveta je mysteriózny seriál s nevídaným typom detektíva – amatérskou detektívkou a technologicky zručnou hackerkou z generácie Z Darby Hartovou (Emma Corrinová). V novom limitovanom seriáli pozve samotársky miliardár (Clive Owen) Darby a osem ďalších hostí, aby sa zúčastnili pobytu na odľahlom a oslnivom mieste. Keď jedného z hostí nájdu mŕtveho, Darby musí využiť všetky svoje schopnosti, aby dokázala, že išlo skutočne o vraždu, a to navzdory boju konkurenčných záujmov a skôr, než vrah pripraví o život ďalšieho človeka.

2. Pán času – od 25. novembra

V troch nových špeciáloch, Vesmírna príšerka (The Star Beast), Do neznámych končín (Wild Blue Yonder) a Chichot (The Giggle), sa štrnástemu Doktorovi (David Tennant) a Donne Temple-Noblovej (Catherine Tate) opäť skrížia cesty a musia čeliť desivému a záhadnému Hračkárovi v podaní Neila Patricka Harrisa. Pätnástym Doktorom sa stane Ncuti Gatwa.

3. Santa Clausovia – od 8. novembra

Druhá séria vianočného seriálu je späť! V druhej sezóne je rodina Calvinovcov späť na severnom póle, pretože Scott Calvin pokračuje vo svojej úlohe Santa Clausa po tom, čo boli plány na odchod do dôchodku zmarené, keď sa v prvej sezóne nepodarilo nájsť dôstojného nástupcu. Teraz, keď Scott a jeho rodina úspešne zachránili Vianoce, Scott sa sústredí na výcvik svojho syna Cala, aby nakoniec prevzal „rodinný podnik“ ako Santa Claus. Trochu mágie severného pólu však prináša Scottovmu plánu nečakanú výzvu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney+