Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Netflix nečakane pribudli filmy od ich hlavného konkurenta

Slováci na Netflixe nájdu filmy od hlavného konkurenta.

20.11.2023 12:01
streamovacie služby, Netflix Foto:
Ilustračné foto.
debata

Časť exkluzívnych filmov od Disney+ teraz nájdete na Netflixe. Slováci si už dnes môžu pozrieť tri filmy, ktoré sú však dostupné len s titulkami, postupne by mali pribúdať ďalšie. Dôvodom sú dlhodobé problémy Disney+.

Spoločnosť Disney, pod ktorú patrí aj Disney+, sa dlhodobo snaží šetriť. Masovo prepúšťajú, niektoré projekty odložili a najnovšie ponúkajú svoje filmy aj najväčšiemu konkurentovi, teda Netflixu. Takmer všetky streaovacie služby sa finančne trápia – výnimkou je len Netflix a sčasti HBO Max.

big brother Čítajte viac Markíza odštartovala šou Big Brother: Prvý diel bol plný zvratov, poznáme účastníkov

Na Netflixe tak už pár dní môžu Slováci nájsť trojicu hollywoodskych blockbusterov Votrelec: Covenant, Úsvit planéty opíc a Vojna o planétu opíc, píše Filmtoro.

Filmy by mali byť dostupné minimálne do mája 2024, postupne zrejme pribudnú ďalšie. Na Netflixe sú však dostupné len s titulkami, s dabingom sú dostupné aj naďalej na platforme Disney+. Na Netflixe je sodtupných aj niekoľko filmov od HBO Max, predplatitelia Netflixu tak profitujú práve z problémov iných streamingových služieb. Tie najväčšie „bomby“ si však Disney+ nechá pre seba – marvelovky tak na Netflixe nečakajte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Disney Plus