Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový svet je v šoku: Zomrel obľúbený herec, mal iba 42 rokov

Stredajšie ráno bolo veľmi smutné pre seriálových fanúšikov.

10.01.2024 08:00
adam canto, Foto:
Obľúbený herec Adan Canto zomrel vo veku 42 rokov.
debata (5)
Pavol Pavlík, pavlík, Čítajte aj Vo vedení RTVS končí kľúčový človek. Z telerozhlasu odchádza po necelom roku

Obľúbený herec Adan Canto zomrel. Mal iba 42 rokov, dobre rozbehnutú kariéru, mladú rodinu. Príčinou smrti bola rakovina, o ktorej nikto oficiálne nikto nevedel. Aktuálne bol jednou z hlavnou hviezd seriálu The Cleaning Lady (Upratovačka), ktorý je v USA veľkým hitom a pre Slovákov je dostupný na streamovacej platforme HBO Max. Čoskoro sa začne vysielanie tretej série. V nej by sa však už nemal objaviť, keďže jeho stav mu nedovoľoval sa vrátiť na pľac. Ako sa tvorcovia vysporiadajú s faktom, že prišli o jednu z hlavných postáv, nie je známe.

NOISE artillery Čítajte rozhovor Šéf dabingového štúdia: Český dabing má históriu, nemožno ale tvrdiť, že je aktuálne lepší ako ten náš
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Adan Canto (@adancanto)

heslo, jasmina, Čítajte aj Nová zábavná šou Jojky úplne pohorela. Markíza ju doslova prevalcovala s českou komédiou

Canto bol súčasťou mnohých dobre známych seriálov na čele so spomínanou The Cleaning Lady, slovenskí diváci si ho môžu pamätať aj z dramatického seriálu Designated Survivor (Prezident v poradí), kde stvárnil hlavného poradcu prezidenta USA, toho si zahral Kiefer Sutherland. Objavil sa aj v seriáli The Catch, za ktorým stojí jedna z najlepších televíznych tvorkýň súčasnosti Shonda Rhimes (Bridgerton, Klinika Grace). Zahral si aj mutanta v snímke X-Men: Budúca minulosť. Mihol sa aj v seriáli Narcos z dielne Netflixu.

voštinár, nové bývanie, inkognito, Čítajte aj Posledná záchrana alebo definitívny klinec do rakvy? Šokujúci presun jojkárskej dlhoročnej stálice

Prerazil vďaka temnému kriminálnemu seriálu The Following, po boku Kevina Bacona. Prvá séria tohto seriálu v roku 2013 doslova opantala svet. Nemilosrdne krvavý a sofistikovaný dej o vražednom kulte a ich dokonalom vodcovi a jeho prisluhovačoch, ktorí neváhali chladnokrvne zabíjať len, aby svojmu „pánovi“ poslúžili vystrelil Canta medzi najväčšie televízne hviezdy a otvoril mu dvere k ďalším úlohám.

čas nádejí, Čítajte aj Nový miliónový seriál RTVS má na krku obrovskú chybu: Ako je možné, že si toto nikto nevšimol?

„Herec Adan Canto zomrel 8. januára 2024 na rakovinu,“ píše sa v oficiálnom vyhlásení. „Zanecháva po sebe manželku, najlepšiu priateľku a partnerku Stephanie Ann Canto, ako aj svoje dve najväčšie poklady, triapolročného Romana Aldera a jedenapolročnú Eve Josephine. Bude mnohým veľmi chýbať."

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Designated Survivor #seriál The Cleaning Lady