Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový svet sa zatrasie v základoch: Vtrhnú doňho ikonické a desivé monštrá

Streamovacia služba Apple TV+ má pre svojich divákov veľkú lahôdku, ktorý ocenia fanúšikovia filmového univerza s Godzillou.

29.09.2023 06:00
godzilla, monarch, monarch legacy of monsters, Foto:
Seriálová verzia Godzilly dorazí už 17. novembra.
debata

Toto bude poriadne vizuálne divadlo! Filmové univerzum dostane seriálovú podobu a bude sa na čo pozerať. Novinka Monarch: Legacy of Monsters bude dostupná na Apple TV+ od 17. novembra hneď s prvými dvoma epizódami naraz a finále desaťdielnej série je naplánované na 12. januára. Na tomto seriáli sa rozhodne nešetrilo a divák nepostrehne menšiu kvalitu vizuálu, práve naopak. Môže sa tešiť na všetky monštrá, ktoré pozná z filmovej série. Nebude chýbať Godzilla, ale aj desiví Titáni, ktorí vo viacerých snímkach doslova zdecimovali svet.

Nový súboj medzi monštrami sa teda môže začať. Lákadlom je aj účasť zvučných hereckých mien – Kurt Russell alebo John Goodman.

Seriál bude nielenže mapovať deštrukciu, ktorú za sebou monštrá zanechajú, ukáže aj zdecimovaný svet, ten sa nebude vládať neustále obnovovať, keďže pri súbojoch oblúd nezostáva kameň na kameni.

Dej bude skúmať aj tajomnú organizáciu Monarch a jej členov s prekvapujúcimi prepojeniami na hlavné postavy. Spoločnosť tajne pôsobí vo svete a skúma monštrá a primárne jej cieľom nie je ochrana sveta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Apple TV Plus #Monarch: Legacy of Monsters