Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Andrej Danko rozbil nielen semafor, ale aj internet: Toto sú najlepšie vtipy o šéfovi národniarov

Andrej Danko mal dopravnú nehodu, pri ktorej narazil do semafora. Nikomu sa nič nestalo, škodu utrpel len semafor. Ľudia sa chytili šance a internet je teraz plný vtipov.

12.01.2024 13:43
Andrej Danko Foto: ,
Andrej Danko
debata (1)

Andrej Danko mal nehodu, pri ktorej utrpel zranenia len semafor. Danko z miesta nehody odišiel, tvrdí, že všetko hneď nahlásil polícii. Novinári sa teraz zaoberajú rôznymi otázkami a zisťujú, či postupoval správne.

„Policajný prezident ma ráno informoval, že sa stala nehoda podpredsedovi národnej rady. Nedošlo k žiadnemu ohrozeniu ani života, ani zdravia iných obyvateľov, ani nejakej škode na majetku,“ uviedol minister vnútra.

LokalTV Napál Rytmausa Čítajte viac LokalTV zverejnila epický záver Rytmausovho príbehu: Za pár hodín majú desaťtisíce videní

Na nehodu upozornil portál Startitup, podľa ktorého došlo k nehode v bratislavskej mestskej časti Dúbravka. Politik mal naraziť do semafora.

Medzičasom si už ľudia na internete vytvárajú vlastné teórie a, samozrejme, vznikajú rôzne vtipy na adresu Andreja Danka. Vybrali sme pre vás tie najlepšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Danko #Dankova nehoda