Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Luxus a nadštandardné služby. Takto vyzerá prvé VIP kino na Slovensku

Súčasťou nového megaplexu Cinema City je aj prvý VIP komplex.

27.09.2023 06:00
Cinema City, VIP, megaplex Foto:
V megaplexe Cinema City je návštevníkom k dispozícii aj VIP zóna.
debata (3)

Spoločnosť Cinema City 21. septembra slávnostne otvorila prvý megaplex na Slovensku. Návštevníci kina sa môžu tešiť na 17 sál a celkovou kapacitou 2 400 miest. Súčasťou je aj VIP zóna s luxusnými sálami, vlastnou reštauráciou a filmový bar.

Cinema City, megaplex, VIP Čítajte aj Na Slovensku sa otvára prvý megaplex. Zážitok z návštevy kina posúva na vyššiu úroveň

All-inclusive filmový zážitok

VIP zóna v Cinema City je samostatná časť kina, ktorá so sebou prináša all-inclusive spojenie vo forme večere a filmu. Návštevníkom kina poskytuje exkluzívnu lobby a štyri prémiové kinosály s celkovou kapacitou 321 miest. Nízky počet miest s luxusnými koženými polohovateľnými kreslami s opierkami na nohy sebou prináša pohodlie, intímnu atmosféru a ešte silnejší filmový zážitok.

Hostia majú sprístupnený vstup do lobby 30 minút pred začiatkom filmu. Nadštandardom kina je vlastná reštaurácia, ktorej menu navrhol medzinárodne uznávaný kuchár Refael Taragan pracujúci pre Cinema City vo všetkých kútoch sveta.

Ponuka obsahuje širokú škálu predkrmov, hlavných chodov, cestovín, pizze, čerstvého pečiva, rôznych šalátov, pomazánok a ručne vyrábaných dezertov. Všetko jedlo je pripravené priamo v modernej kuchyni reštaurácie výhradne z čerstvých a kvalitných surovín.

Pozrite sa, ako vyzerá VIP zóna a ponuka reštaurácie:
Cinema City VIP Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Cinema City otvára prvý megaplex na Slovensku.

V aktuálnej ponuke sa nachádzajú špeciality akými sú napríklad talianske kura piccata, pizza salami s olivami a cibuľou, fusilli s údenou boloňskou omáčkou či omáčkou carbonara, zemiaky s bylinkami, thajský šalát Pad Thai, mandľová pomazánka s cesnakom či čokoládové brownies so slaným karamelom.

Samoobslužný bufet s teplými a studenými jedlami je návštevníkom kina k dispozícii 30 minút pred začiatkom premietania. Hosťom je k dispozícii aj filmový bar s neobmedzenou konzumáciou popcornu, nachos, nealkoholických nápojov, kávy a čaju.

Cena VIP vstupenky je 2D premietanie stojí 30 eur, VIP vstupenka na 3D premietanie (vrátane 3D okuliarov) stojí 31,50 €.

Počas roka sa vo VIP zóne budú konať špeciálne akcie ako napríklad oslava Halloweenu, oslavy jarných sviatkov, kuchárske show naživo a mnoho ďalších prekvapení. Záujemcovia ju môžu využiť aj na oslavu narodenín či firemné akcie.

VIP koncept ponúka aj Cinemax

Koncept VIP sál na Slovensku ponúka aj konkurenčná sieť multiplexov Cinemax vo svojich kinách v bratislavskom nákupnom centre Bory Mall, Trnave, Banskej Bystrici, Žiline, Prešove a Košiciach, kde môžu návštevníci sledovať filmy v nadštandardných a polohovateľných kreslách.

Po zakúpení vstupenky do VIP lounge majú v Bratislave, Trnave a Prešove k dispozícii samostatnú vstupnú zónu a kaviareň, kde ich čaká rozšírený sortiment nealkoholických a alkoholických nápojov, a okrem štandardnej ponuky kina tiež rôzne druhy snackov. Objednať si ich môžu aj priamo z kinosály prostredníctvom tabletu. Príplatok za tieto nadštandardné služby je 6 eur.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Cinema City #Nová Eurovea