Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký návrat Johnnyho Deppa: Objaví sa ako satan a zachráni ľudstvo

Johnny Depp by sa už čoskoro mal objaviť v komediálnom filme, kde si zahrá satana.

22.01.2024 00:00
Johnny Depp Foto: ,
Johnny Depp v Cannes.
debata (1)

Režisér Terry Gilliam, ktorý stojí za filmom Strach a hnus v Las Vegas či Monthy Python, plánuje natočiť komédiu s názvom The Carnival at the End of Days – v preklade niečo ako Karneval posledných dní. Postavu Satana by si mal zahrať Johnny Depp, čo by pre herca mohol byť návrat na vrchol, píše o tom Variety.

Film by mal otočiť naše vnímanie Boha a Satana – bude to totiž práve Satan, ktorý zachráni ľudstvo. Bohu totiž dôjde trpezlivosť a chce ľudí raz a navždy zničiť. Za motiváciou Satana však stojí sebecký záujem – bez ľudí by totiž nemohol existovať ani on sám.

Rozhodne sa preto započať reštart ľudstva – chce nájsť nového Adama a Evu a skúsiť to odznova.

Vrahovia mesiaca kvetov Čítajte viac Novinka s Leonardom DiCapriom je konečne online. Westernová dráma si u divákov získala popularitu

Johnny Depp má za sebou poriadne krušné roky. Po rozvode s Amber Heard totiž čelil jej obvineniam z domáceho násilia, ktoré prezentovala vo viacerých médiách. Depp médiá žaloval – vo Veľkej Británii súd prehral. Nasledovali zrušené spolupráce a vyzeralo to, že Depp sa už na vrchol nevráti. Nasledoval však súd v USA, ktorý bol ostro sledovaný médiami. Na súde sa Deppovi podarilo dokázať, že množstvo obvinení od jeho exmanželky bolo vymyslených – šlo napríklad o zmanipulované fotografické dôkazy a podobne. Svet niekoľko týždňov sledovať proces a Deppovi sa podarilo takmer nemožné – vrátiť sa späť.

Ak bude komédia Terryho Gilliama vyzerať tak dobre ako znie jej námet, môže ísť o legendárny kúsok, ktorý vystrelí Deppa späť na vrchol.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp