Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Film, na ktorý sa dlho čakalo: Antihrdina sa vracia s absolútne nekorektným humorom

Na toto sa čakalo roky. Fanúšikovia komiksov a čierneho humoru si Deadpool 3 určite nenechajú ujsť.

12.02.2024 10:56
Deadpool & Wolverine Foto:
debata (1)

Fanúšikovia komiksu a šialeného humoru sa majú na čo tešiť. Po dlhých šiestich rokoch uvidíme film Deadpool 3, od ktorého má Marvel obrovské očakávania.

V dva a pol minútovom traileri vidíme, na čo sa máme pripraviť – okrem množstva akcie a humoru čaká fanúšikov prekvapenie, Deadpool totiž spája sily s Wolverinom. Aj oficiálny názov sa mení – z Deadpool 3 sa stáva Deadpool a Wolverine.

Deadpool sa označuje za Ježiša Marvelu, ktorý ho prichádza spasiť. V upútavke tiež žmurká na divákov, čím búra tzv. štvrtú stenu. Okrem nekorektnéhu humoru sa môžete tešiť na množstvo akčných scén ale aj na cestovanie v čase. Z Wolverina v traileri vidíme len tieň úplne v závere – to, aká bude jeho úloha v príbehu, tak zatiaľ nevieme ani hádať. Treba si počkať na ďalšie videá, ktoré budú v najbližších mesiacoch prichádzať.

David Schwimmer Čítajte viac Aké je stredné meno Chandlera a prečo Monika schudla? Kvíz o legendárnych Priateľoch zvládne len málokto

Skalní fanúšikovia v traileri nájdu hneď niekoľko narážok na komiksových hrdinov či na blížiace sa filmy, ktoré sa ešte len pripravujú.

Do kín film príde 25. júla a ide o jediný celovečerný film, s ktorým tento rok Marvel príde. Ako sme už spomínali, film sa nebude volať Deadpool 3 ale Deadpool & Wolverine.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Deadpool 3