Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

12 filmových tipov: Legendy ožijú v najväčšej bitke roka, drogová epidémia aj milostný príbeh sériových vrahov

Zoznámte sa s filmovými novinkami, ktoré prichádzajú v marci do kín.

29.02.2024 00:00
kino marec Foto:
debata

Godzilla a Kong: Nová ríša

Epická bitka pokračuje! Filmový Monsterverse sa rozrastá o pokračovanie explozívneho súboja medzi Godzillou a Kongom. Úplne nové dobrodružstvo postaví všemocného Konga a obávanú Godzillu proti kolosálnej neobjavenej hrozbe ukrytej v našom svete, ktorá ohrozuje ich existenciu – a tiež našu vlastnú. Film odhalí históriu týchto titanov a ich pôvod, rovnako ako aj tajomstvá Dutej Zeme a ďalších miest.

Fentasy

Kriminálny triler Fentasy je inšpirovaný skutočnými udalosťami, ktoré sa odohrali pred viac ako desiatimi rokmi na Slovensku. Extrémne silný syntetický opioid fentanyl si v súčasnosti ročne vezme desiatky tisíc životov. Hlavné úlohy stvárňujú Kristína Kanátová, Noël Czuczor a David Švehlík, v ďalších sa predstavia Viktória Šuplatová, Peter Ondrejička, Anna Jakab Rakovská, Tomáš Magát či Vladimír Jedľovský.

FENTASY Čítajte viac Droga, ktorá má na svedomí desiatky tisíc obetí ročne. Slováci o nej natočili film, ktorý varuje

Kung Fu Panda 4

Najslávnejší pandí bojovník všetkých čias je späť a bude mať plné ruky práce. V štvrtom pokračovaní populárnej série Kung Fu Panda si Po vyberie svojho nástupcu, bude jesť knedličky, bojovať so svojím doteraz najsilnejším protivníkom, ale hlavne… jesť knedličky.

Iron Clow

Skutočný príbeh nerozlučných bratov Von Erichovcov, ktorí sa začiatkom 80. rokov zapísali do histórie profesionálneho wrestlingu. V silne konkurenčnom svete prostredníctvom tragédie a triumfu, v tieni svojho panovačného otca a trénera, hľadajú nadživotnú nesmrteľnosť na najväčšej športovej scéne svojho času. V životopisnej dráme sa predstavia Zac Efron, Jeremy Allen White, Lily James, Harris Dickinson, Maura Tierney a Holt McCallany.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry