Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na svet útočia dve tornáda, oni idú nebezpečenstvu v ústrety. Twisters je pokračovaním kultového katastrofického trháku

Ide o očakávané pokračovanie kultového katastrofického filmu z roku 1996.

15.02.2024 06:00
Film Twisters Foto:
debata

Finále Super Bowlu je vždy veľkou udalosťou. Firmy si naň šetria tie najlepšie reklamy, finále sprevádza úžasná hudobná šou. Tento rok prišlo aj prekvapenie od Universal Pictures – predstavili trailer na pripravovaný film Twisters. Do kín by sa film mal dostať už v júli.

Ide o očakávané pokračovanie kultového katastrofického filmu z roku 1996. Spoločnosť avizovala príchod filmu už skôr, písali, že pôjde o „návrat epického katastrofického filmu, ktorý vás pri veľkom plátne napumpuje adrenalínom a donúti vás stískať sedačku – budete sa cítiť ako v priamom kontakte s krásnou, ale ničivou silou prírody.“

Vo filme budú hrať „hlavnú úlohu“ hneď dve tornáda, proti ktorým budú stáť noví hrdinovia – Daisy Edgar-Jones ako Kate Cooper, ktorá celý život tornáda študuje. Chce otestovať revolučný sledovací systém, čo jej umožní jej priateľ Javi, ktorého si zahrá Antony Ramos.

šimkovičová Čítajte viac Do kina sa po novom nedostane každý: Ministerstvo kultúry zaviedlo prísne obmedzenia

Do cesty jej však príde Tyler, ktorého si zahrá Glen Powell. Nezodpovedný muž kvôli lajkom na sociálnych sieťach pohromy vyhľadáva. Všetci traja tak budú čeliť nebezpečenstvu, ktoré nemá obdoby.

Tento film vytvoril Lee Issac Chung (Minari), pričom scenár napísal Mark L. Smith, autor Revenanta. Je otázne, či film naplní očakávania a podarí sa mu zopakovať úspech z roka 1996, kedy bol druhý najlepšie zarábajúci film roka 1996.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Twisters