Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: 12 filmových tipov: Legendy ožijú v najväčšej bitke roka, drogová epidémia aj milostný príbeh sériových vrahov

Imaginary: Neviditeľné zlo

Nový horor od producentov filmov M3GAN, Päť nocí u Freddyho či Čierny telefón. Žena s malou dcérou sa vracia do domu, v ktorom vyrastala. Ako dieťa tu mala svojho imaginárneho kamaráta, s ktorým sa hrala a krátila si čas. Teraz zisťuje, že jej kamarát nie je tak úplne vymyslený a navyše je dosť nahnevaný, že ho kedysi opustila.

Počatie

Sydney Sweeney (Miluje ma, nemiluje ma, Euphoria, Biely lotos) stvárňuje v tomto mysterióznom horore hlboko veriacu mladú ženu, ktorá sa po traumatickom zážitku rozhodne vstúpiť do mníšskeho rádu. Vyberie si odľahlý kláštor na malebnom talianskom vidieku, kde ju všetci srdečne privítajú. Počiatočné nadšenie sa však rýchlo zmení na nevysloviteľnú hrôzu, keď sa ukáže, že starodávne múry jej nového domova skrývajú zlovestné tajomstvo.

Manželia Stodolovci

Temný milostný príbeh inšpirovaný životom skutočného manželského páru sériových vrahov. Na českom vidieku, kde životy plynú bez akejkoľvek perspektívy, vraždí manželský tím Jaroslav a Dana Stodolovci osamelých seniorov, o ktorých spoločnosť už dávno stratila záujem.

Baghead

Mladé dievča Iris zdedí po svojom otcovi starý dom s jedným desivým tajomstvom. V jeho pivnici sa skrýva bytosť zo záhrobia, ktorá sa na požiadanie premení na kohokoľvek mŕtveho. V dôsledku dávnej kliatby je čarodejnica pevne zviazaná s majiteľom domu, ktorého príkazy poslúcha. Iris sa tak stáva tou, ktorá stojí medzi svetom mŕtvych a živých.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry