Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: 14 kinotipov na február: Na dvere klope Ant-Man, Magic Mike, Slúžka i Kuciak

Demi Moore, Duch Čítajte aj Chystá sa remake Ducha. Rolu Patricka Swayzeho chce hrať tento známy herec

Nezvestná

Napínavý triler od tvorcov filmu Pátranie, plný nečakaných zvratov, ktorý vás donúti zamyslieť sa, ako dobre poznáte svojich najbližších. Matka mladej June zmizne počas dovolenky v Kolumbii, kam sa vybrala s novým priateľom. Keď dcéra začne po nezvestnej matke pátrať, hľadanie jej komplikuje nielen úradnícka byrokracia, ale aj vzdialenosť 1600 kilometrov.

June zostáva v Los Angeles a pri hľadaní stôp šikovne využíva súčasné technológie, aby sa matku pokúsila nájsť, kým nie je neskoro. Čím viac však preniká do digitálneho sveta, tým viac otázok vzniká. Keď napokon June odhalí tajomstvo o svojej matke, zistí, že ju vlastne vôbec nepoznala.

Niekto klope na dvere

Rodinná dovolenka na chate uprostred lesa, ďaleko od akejkoľvek civilizácie, začala dobre do momentu, kedy sa na prahu domu objavia "oni štyria“,. Vyzerajú ako členovia šialenej náboženskej sekty, ktorí sa snažia úbohým dovolenkárom vysvetliť, že svet, tak ako ho poznajú, sa skončí, ak ho nezachránia. V skutočnosti od nich nežiadajú nič zložité. Stačí, ak spomedzi seba vyberú jedného dobrovoľníka, ktorý sa obetuje pre spásu planéty. Boli by ste ochotní urobiť nemožné, keby to bol jediný spôsob, ako zachrániť svet?

Režisér M. Night Shyamalan je známy tým, že sa vo svojich filmoch zahráva s divákmi ako mačka s myšou a vo finálne ich šokuje. „Odhalenie kľúčového zvratu v príbehu patrí k mojim obľúbeným činnostiam. Rád miešam žánre a je jasné, že prekvapenie musí prísť, keď je film v najnapínavejšom momente,“ hovorí režisér o svojom filme so šokujúcou koncovkou.

Uteč!

Mladá americká vysokoškolská študentka tajne cestuje do Nórska, aby sa pokúsila vypátrať svoje rodinné korene. Našli ju ako bábätko na cintoríne, s obráteným krížikom na krku. Sleduje túto stopu a pomocou satanistického symbolu sa dostáva čoraz bližšie k pravde. V pátraní jej však bránia aj nočné mory a vízie, ktoré ju neustále nabádajú k úteku, kým ešte nie je neskoro. Film režiséra Alexa Herrona nadväzuje na najlepšie tradície amerických hororov, pričom ako kulisy využíva krásne scenérie Nórska.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry