Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vojna Depp vs. Heard má dôsledky: Skončia sa ich kariéry na smetisku filmových dejín?

Najsledovanejší súdny spor veľkých hollywoodskych hviezd sa síce skončil, no bodka za celou kauzou rozhodne nie je na programe dňa.

06.06.2022 07:00
mera, jack sparrow, Foto:
Boj medzi hercami sa síce skončil, no obaja ešte naňho môžu doplatiť. Skončia sa ich filmové kariéry?
debata (1)

Ostatné mesiace sa celý svet dozvedel všetky pikantné, neraz nepríjemné detaily zo života niekdajšieho hviezdneho páru. Johnny Depp a Amber Heard boli kedysi idylickým párom, po pár rokoch spolužitia bolo všetko inak a herečka rozpútala súdnu vojnu a slávnejšieho exmanžela obvinila z viacerých trestných činov.

Kým on počas vypočúvaní pôsobil pokojne, sebavedomo, pokorne. Ona predviedla svoj životný herecký výkon, problémom bolo, že to nebolo na striebornom plátne, ale v súdnej sieni. A tam sa Oscary nerozdávajú. Súd rozhodol jasne, Depp je nevinný a Heard vyšla zo sporu ako tá, ktorá si výpovede neraz vymyslela, nepodložene „prifarbila“ o nepodložené dôkazy.

Hollywood sa rozpoltil na dva tímy, svet sa rozdelil. Jeden súdny spor polarizoval celý západný svet.

Obaja síce musia si navzájom vymeniť milióny dolárov, Depp „len“ dva, Heard je na tom horšie, svojmu exmanželovi musí vyplatiť ako odškodné viac ako desať miliónov dolárov. A tu nastáva kameň úrazu. Kým pre Deppa je vyplatenie určenej sumy vreckovým, Amber Heard môže zruinovať. Po vynesení rozsudku sa jej právnik odvolal a snažia sa oddialiť platobný príkaz, dôvod je prozaický, herečka je na mizine. Majetok herečky sa odhaduje na 8 miliónov dolárov. Jej filmová kariéra sa rozbehla len nedávno, tým pádom jej honoráre sú oproti Deppovi absurdné.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #Piráti z Karibiku #Aquaman