Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Vojna Depp vs. Heard má dôsledky: Skončia sa ich kariéry na smetisku filmových dejín?

Gigant Disney po prevalení prvých obvinení zo strany Heard okamžite dalo od Deppa ruky preč. Pozastavilo prípravy šiesteho pokračovania „Pirátov“, za ktorých mal dostať 22,5 milióna dolárov. Práve tento film mal zresuscitovať celú sériu okolo Jacka Sparrowa. Štúdio Warner Bros.,ktoré pripravuje druhé pokračovanie Aquamana bolo opatrnejšie a s postupným prebiehajúcim procesom prijímalo isté kroky. Už teraz je známe, že Amber Heard bude v tomto filme minimálne. Tvorcovia museli všetko nanovo prestrihať a údajne sa jej postava „scvrkla“ na desať minút.

A to rozhodne nie je všetko! Fanúšikovia Aquamana žiadajú viac. Chcú Heard dostať z filmu úplne. S jej hereckým výkonom už neboli spokojní v prvom filme. Po ohlásení dvojky sa rozbehla petícia, aby ju nahradila herečka Emilia Clarke (Daenerys z Hry o tróny). V súčasnosti, keď súd rozhodol a dal za pravdu Deppovi, tak táto petícia sa znovuzrodila.

Takmer 4,5 milióna podpisov žiada úplne odstránenie Heard z Aquamana 2. To je pre herečku rana istoty v rámci jej ďalšej kariéry. Je zrejmé, že ju veľká časť publika nemá rado. Je jasné, že čo sa týka jej budúcnosti, tak je spečatená. Ktoré filmové štúdio by oslovilo herečku na akékoľvek účinkovanie v nejakom filme? Asi nie.

Do celého procesu zasiahol herec Jason Momoa alias Aquaman, ktorý dal štúdiu jasný signál, aby ponechal postavu Mery vo filme, keďže ide o hlavnú ženskú postavu.

Najnovšie filmovým svetom prebehli špekulácie, že štúdio Warner Bros. bude musieť zakročiť po vynesení rozsudku a Amber Heard definitívne skončí na začiatku druhého Aquamana. Mala by zomrieť po pôrode ich spoločného syna.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #Piráti z Karibiku #Aquaman