Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Vojna Depp vs. Heard má dôsledky: Skončia sa ich kariéry na smetisku filmových dejín?

Za prvého Aquamana, v ktorom sa objavila ako Mera, zinkasovala iba 450-tisíc dolárov. Po úspechu filmu sa štúdio Warner Bros. rozhodlo s ňou uzavrieť novú zmluvu. Za druhé pokračovanie dostala však už milión dolárov, to sa do kín dostane v roku 2023. S ďalšími potenciálnymi pokračovaniami by dostala vždy o milión viac. Pre porovnanie – Johnny Depp za päť filmov z franšízy Piráti z Karibiku dostal 300 miliónov dolárov. Popritom účinkoval v nespočetne veľa iných filmov a jeho honoráre sa vždy pohybujú v desiatkach miliónov dolárov.

Johnny Depp, aj keby sa jeho filmová kariéra skončila a viac sa neobjavil v žiadnom filme, môže si užívať spokojný život. Amber Heard má omnoho väčší problém a skončiť na mizine. Internet je už plný memečiek ako uplakaná herečka pracuje za pultom v obľúbenom rýchlom občerstvení.

Avšak filmové kariéry oboch sa naozaj môžu skončiť. Filmové štúdia sú v posledných rokoch mimoriadne háklivé na akékoľvek obvinenia. V čase hyperkorektnosti žiadny filmový gigant si nemôže dovoliť PR katastrofu v podobe účinkovania hercov, ktorých povesť bola spochybnená.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #Piráti z Karibiku #Aquaman