Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Májová ponuka filmov na Netflixe: Zábavný úlet s Rebel Wilsonovou aj Omar Sy ako policajt

Náš otec

Od 11. mája

Dokument Our Father z Jacoba Ballard bola jedináčik a vždy snívala o bratovi alebo sestre. Domáci test DNA ju priviedol k objavu nie jedného, ale siedmich nevlastných súrodencov. Keď sa rozhodli dozvedieť viac o svojom rodokmeni, čoskoro zistili nepríjemnú pravdu: doktor oplodňoval svoje pacientky vlastnými spermiami – bez ich vedomia alebo súhlasu.

Kyberpeklo: Ako odhaliť zneužívanie na internete

Od 18. mája

Juhokórejský dokument na spôsob českého V sieti. Rozpráva príbeh dvoch vysokoškoláčok, skupiny novinárov a policajtov z oblasti počítačovej kriminality, ktorí prenasledovali „Nth Room“, online zločineckú sieť sexuálneho vykorisťovania. Film, vytvorený z rozhovorov, archívov, animácií a rekonštrukcií, odhaľuje, ako boli ženy a dievčatá donútené nahrať svoje explicitné materiály do četovacích miestností Telegramu, kde si prevádzkovatelia účtovali poplatky v kryptomenách za prístup desiatok tisícov používateľov. Toto je príbeh jedného z najničivejších digitálnych zločinov, ktoré otriasli regiónom.

Fotograf a poštár: Vražda Josého Luisa Cabezasa

Od 19. mája

zväčšiť Poster k filmu Fotograf a poštár: Vražda Josého... Foto: SITA/AP, Netflix
fotograf Poster k filmu Fotograf a poštár: Vražda Josého Luisa Cabezasa na Netflixe.

V lete 1997 šokovala Argentínu vražda fotoreportéra Josého Luisa Cabezasa. Nakoniec došlo k odhaleniu siete organizovaného zločinu, ktorá pravdepodobne zahŕňala politickú a finančnú elitu krajiny. Dôsledky by boli takmer rovnako dramatické ako samotný zločin, a to nielen pre páchateľa, ale pre celú krajinu…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix