Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Aké filmové bomby nás čakajú? Pozrite si prehľad najočakávanejších snímok do začiatku leta

JÚN

Jurský svet: Nadvláda

Premiéra: 9. júna

Dej sa odohráva štyri roky po udalostiach z filmu Jurský svet: Zánik ríše. Raz a navždy sa rozhodne, či majú ľudské bytosti zostať hlavnými predátormi na planéte, ktorú teraz zdieľajú s najobávanejšími tvormi histórie.

Hviezdy z novej jurskej generácie v podaní Chrisa Pratta a Brycea Dallasa Howarda spoja sily s niekdajšími hrdinami Jurského parku. Sam Neill, Laura Dernová a Jeff Goldblum sa vrátili, aby opäť stvárnili Alana Granta, Ellie Sattlerovú a Iana Malcolma.

Video

Lightyear

Premiéra: 16. júna

Hoci samotná séria Príbeh hračiek (Toy Story) to už má vraj definitívne za sebou, Buzz Rakeťák zostáva nažive! Dokonca má svoj vlastný film – Lightyear. Štúdio Pixar hovorí, že s postavami v tomto filme je ešte viac zábavy ako v Príbehu hračiek, len trochu iným spôsobom. Prequel k Príbehu hračiek bude skúmať, ako sa Buzz Rakeťák stal taký slávny, že z neho urobili hračku.

Video

Elvis

Premiéra: 23. júna

Životopisný film o vzťahu medzi mladým Elvisom Presleym a jeho manažérom, plukovníkom Tomom Parkerom, ktorý nakrútil Baz Luhrmann. Austin Butler hrá po boku Toma Hanksa.

Mimoni 2: Zloduch prichádza

Premiéra: 30. júna

Odmena za vysvedčenie? Mimoni! Kiná budú bezpochyby napchaté do prasknutia školákmi. A o čom bude príbeh nových mimoňov? Uprostred 70. rokov, v záplave dlhých vlasov a vyťahaných džínsov vyrastá mladý Gru na zabudnutom predmestí. Fanúšik superzločineckej skupiny Vicious 6 vymyslí plán, ako sa stať natoľko zlým, aby sa k nim mohol pridať. Mimoni 2: Zloduch prichádza rozpovie zatiaľ neznámy príbeh dvanásťročného chlapca, ktorý sníva o kariére superzloducha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry