Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Vreskot neprináša nič nové ani strašidelné. Čas strávený jeho pozeraním vám nikto nevráti....

Prichádzajú starí známi

Dej sa opäť točí okolo partie mladých, ktorej členovia sa neskôr stretávajú na párty. Tam to, pochopiteľne, niekto od vraha s maskou ducha schytá. Opäť je vrahom niekto z partie a všetci tipujú, kto to je. Znova nie je sám, ale vraždí vo dvojici…

V novom Vreskote sa objavili pôvodné hviezdy -... Foto: Paramount Pictures
Vreskot2 V novom Vreskote sa objavili pôvodné hviezdy - Courteney Coxová a Neve Campbellová.

Do boja sú povolaní aj pôvodní hrdinovia, Neve Campbell ako Sidney Prescott, David Arquette ako Dewey Riley a Courteney Cox ako niekdajšia reportérka, dnes televízna hviezda Gale Weathers. Prídu, aby pomohli zneškodniť vraždiacu beštiu v mestečku Woodsboro, kde zostal žiť už iba Dewey. Dopĺňajú ich mladí herci, ako Jack Quaid, Melissa Barrera, Mikey Madison či Jasmin Savoy Brown.

Do zbierky faktov ešte doplníme, že ide o prvý film, ktorý nenakrútil režisér Wes Craven. Zomrel na rakovinu v roku 2015, na jeho počesť ale vo filme vystupuje postava nazvaná Wes. Stvárnil ho Dylan Minnette, známy zo seriálu 13 Reasons Why (mimochodom, narodil sa len deväť dní po tom, ako mal premiéru pôvodný Vreskot). Na režisérske stoličky si sadli Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #filmová recenzia #vreskot