Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Filmové premiéry: Romantika s J Lo, dejepis zábavnou formou aj severská historická dráma

Margrete – Kráľovná severu

Výpravná historická dráma z obdobia 14. storočia Margrete – Kráľovná severu s výbornou herečkou Trine Dyrholm v hlavnej úlohe kráľovnej Dánska, Švédska a Nórska. Snímka si posvieti na nevyriešenú záhadu severských dejín, ktorá sa týka jednej z najmocnejších žien v európskych dejinách.

Nakrútila ju svetoznáma režisérka Charlotte Sieling, ktorá sa preslávila seriálmi ako The Killing, Most či americký seriál Homeland (V mene vlasti).

Tajomstvo starej bambitky 2

Z Jakuba je kráľ, z Aničky kráľovná a rodina sa rozrástla o zvedavú princeznú Johanku. Tá najradšej trávi čas s milujúcim deduškom Karabom, spravodlivým lúpežníkom, ktorý sa teraz venuje len hrnčiarskemu remeslu. Chamtiví radcovia Lorenc a Ferenc boli vyhostení z kráľovstva, potulujú sa po svete a hľadajú miesto, kde by mohli opäť začať „kuť pikle“. Zdá sa, že mladá, neskúsená kráľovná Júlia zo susedného kráľovstva sa stane vhodným nástrojom ich pomsty. Že by nastal čas oprášiť tajomnú bambitku, ktorá doteraz ležala dobre ukrytá a zavolať na pomoc lúpežníka Karabu a spojiť všetky sily, aby spravodlivosť a láska konečne zvíťazili?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Beatles #filmové premiéry #Vezmi si ma #The King´s Man: Prvá misia