Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Pamätáte si na tieto slovenské detské hviezdy? Niektoré zostali pri herectve, iné sa stratili z radaru

4. Perinbaba – Emanuel Hason

Emanuel Hason si zahral v jednom z najznámejších a najúspešnejších slovenských rodinných filmov o zázačnej babke Perinbabe (rok výroby 1985).

Herec Paul Newman na zábere z roku 1964. Čítajte aj Slávni zahraniční herci so slovenskými koreňmi. Vedeli ste to o nich?

Vidieť sme ho mohli aj v o rok neskôr vyrobenom populárnom seriáli Safari, ktorý sa odohrával v prostredí bojnickej ZOO a zámku.

Perinbaba Čítajte aj Perinbaba a dva svety príde do kín až v roku 2022! Pozrite sa na zábery z filmu v klipe Mekyho Žbirku

3. Bambuľkine dobrodružstvá – Monika Haasová

zväčšiť Monika Haasová v Paneláku. Foto: JOJ
Monika Haasová Monika Haasová v Paneláku.

Kto zažil ako dieťa Bambuľku, dodnes mu pravdepodobne vŕta v hlave, ako mohol niekto poslať dieťa v balíkom… V každom prípade však tento hudobný seriál z roku 1982 urobil z malej Moniky Haasovej detskú hviezdu. Vďaka jej chybám a ponaučeniam Júliusa Pántika sa deti dozvedeli, ako sa správne zachovať v istých situáciách. Monika Haasová zostala v umeleckej oblasti, čiastočne ako herečka, ale najmä ako režisérka, choreografka, tanečná umelkyňa a mímka.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Táňa Pauhofová #Monika Haasová #Perinbaba #detské hviezdy