Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Pokračovanie kultového Matrixu sa blíži. Pozrite si najnovší trailer!

V novinke sa prelínajú svety a reality – každodenný so skrytým. Thomas Anderson (alias Neo) musí zistiť, kto vlastne je a čo znamenajú jeho sny. A keď už to pochopí, musí sa rozhodnúť, či zostať vo vykonštruovanom svete alebo opäť sledovať bieleho králika… Matrix je ale silnejší a nebezpečnejší ako kedykoľvek predtým. Muž, ktorý kedysi zachránil ľudstvo, je opäť postavený pred dilemu, či ísť ľahšou alebo náročnejšou cestou.

Ikonická bojovníčka a Neova láska Trinity si tiež nepamätá svoju minulosť. Žije život Tiffany, manželky a matky troch detí žijúcej s rodinou na pokojnom predmestí, so záľubou vo výkonných motorkách. Náhodné stretnutia hlavných hrdinov a neustále déjà vu ale naznačujú, že niekde v systéme je chyba a oni dvaja majú šancu sa znova naozaj stretnúť…

V novom traileri uvidíte aj ďalšiu postavu z minulosti. Stvárňuje ju Jada Pinkett Smith, ktorá sa vracia ako Niobe (objavila sa v Matrix Reloaded a Matrix Revolutions). Ako vidno aj z upútavky, generálka, ktorá kedysi bojovala za prežitie Sionu a teraz sa stará o svoj ľud, pripravená ho kedykoľvek brániť, spočiatku Neovi neverí. Vie, že jediná cesta proti Matrixu je boj.

Prvý raz sa vo filme stretneme s novým Morfeom, ktorý je opäť sprievodcom Nea. Stvárnil ho mladý Yahya Abdul-Mateen II (známy z Candymana alebo z Aquamana).

Thomasovho (Neovho) terapeuta hrá Neil Patrick Harris (Ako som spoznal vašu matku), ktorý pomáha svojmu pacientovi pochopiť význam jeho snov a odlíšiť ich od reality.

Pozrite si trailer a zahlasujte aj v našej ankete pod videom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Keanu Reeves #Lana Wachovski #Matrix Resurrections