Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Skvelá zábava, ale aj poriadne zimomriavky! Nechajte sa pohltiť televíznym Halloweenom

Chcete sa báť, ale aj zabaviť sa počas Halloweenu? Tu je niekoľko tipov, čo si pustiť na streamovacej službe Disney+.

27.10.2023 06:00
zimomriavky, goosebumps, Foto:
Nový film Zimomriavky pobaví, ale navodí atmosféru strachu.
debata

1. Strašiak

V tomto hororovom trileri od Stephena Kinga sa dve sestry spolu so svojím otcom, terapeutom, spamätávajú zo smrti svojej matky. Keď k nim domov príde zúfalý pacient, zanechá po sebe hrôzostrašnú bytosť, ktorá sa živí utrpením svojich obetí.

2. Zimomriavky

Seriál inšpirovaný knižným bestsellerom R. L. Stinea, sleduje skupinu piatich stredoškolákov v malom meste Port Lawrence, ktorí odhaľujú temné tajomstvá spojené s tragickou smrťou tínedžera Harolda Biddlea spred troch desaťročí.

3. Strašidelný dom

Film je inšpirovaný klasickou atrakciou v zábavnom parku spoločnosti Disney. Rozpráva príbeh o osamelej žene (Rosario Dawsonová) a jej synovi, ktorí si najmú podivnú partičku „duchovných expertov“, aby im pomohli zbaviť ich dom nadprirodzených nájomníkov.

4. Nikto ťa nezachráni

Vo sci-fi psychologickom trileri z produkcie 20 Century Studios se predstaví mladá a talentovaná Brynn Adamsová, ktorá nachádza útechu v dome, kde vyrastala, až kým ju nevyrušia zvláštne zvuky pochádzajúce od mimozemských votrelcov.

5. Prívesok

Keď sa Hannah dostane na pokraj zrútenia, jej najvnútornejšie myšlienky sa zhmotnia do podoby obludného stvorenia, ktoré sa jej chystá rozvrátiť život.

6. Štúdio Marvel uvádza: Vlkolak – Nočný lovec

Počas temnej a pochmúrnej noci sa z tieňov vynorí tajná skupina lovcov monštier, ktorí sa po smrti svojho vodcu zídu v strašidelnom sídle prastarého rodu. Pri podivnom a hrôzostrašnom pamätnom zhromaždení na počesť vodcovho života sú lovci vyzvaní k tajomnému a smrtonosnému súpereniu o mocnú relikviu. Čaká ich nočný lov, ktorý ich nakoniec privedie tvárou v tvár nebezpečnému monštru.

7. Tajomstvá Sulphur Springs

Cestovanie Griffina a Harper v čase pokračuje, tentoraz až do roku 1930. Tu nielenže odhalia Harperine dávne korene a jej spojenie s hotelom, ale dozvieme sa aj o pôvode portálu a odhalíme identitu pravého ducha Tremontu!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Halloween #Disney+