Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Október na HBO Max: Šialený film s monštrami a návrat skvelého historického seriálu

Predplatitelia streamovacej služby HBO Max sa v októbri majú na čo tešiť. Prinášame vám niekoľko tipov na sledovanie počas neustále sa predlžujúcich sa večerov.

11.10.2023 06:00
pozlátený vek, Foto:
Seriál Pozlátený vek rozhodne nekončí! V októbri dorazí druhá séria.
debata

1. Meg 2: Návrat do hlbín (Meg 2: The Trench)

Pripravte sa že vám stúpne adrenalín na maximum! Do hlbokého oceánu sa znova ponorí Jason Statham a spoločnosť mu tentoraz bude robiť aj Wu Jing legenda ázijských akčných filmov. Spoločne povedú tím odvážnych výskumníkov ktorých cesta na morské dno nedopadne celkom podľa plánov. Chaos prepukne vo chvíli keď do ich misie zasiahnu aktivity podmorských baníkov. V stávke sa ocitnú životy všetkých zúčastnených a naši hrdinovia budú musieť bojovať nielen s ľudskými nepriateľmi ale aj viacerými prerastenými žralokmi. Nalaďte sa na vlnu vzrušenia a ponorte sa za neľútostnými predátormi do hlbín vlastného strachu!

2. Veľký George Foreman (Big George Foreman)

Pozrite si jednu z najlepších životopisných drám tohto roku! Pozoruhodný život boxera Georgea Foremana od zisku zlatej olympijskej medaily po získanie titulu majstra sveta v ťažkej váhe, od legendárneho zápasu s Muhammadom Alim v Zaire po nájdenie viery, odchod do dôchodku a kariéru kazateľa. Chlapec z veľmi chudobných pomerov si dokázal svoj hnev a zlosť vybiť v ringu a pretaviť ho do víťazstva… Keď však na rodinu a cirkevné spoločenstvo Georgea Foremana doľahnú finančné problémy, otec Foreman sa vráti do ringu a ako 45-ročný, po rovných dvoch dekádach od prvého triumfu, opäť získava majstrovský titul, čím sa stáva najstarším šampiónom ťažkej váhy v histórii boxu.

3. Pozlátený vek II. (The Gilded Age II.)

Príbeh začína v roku 1882, kedy sa osirelá dcéra južanského generála Marian Brook presťahuje do honosného newyorského domu k svojim staromódnym tetám Agnes van Rhijn a Ade Brook. V sprievode vzdelanej Afroameričanky Peggy Scott sa zapletie do spoločenského stretu s nehorázne bohatými susedmi… Staré peniaze verzus nová krv: kto s koho? Tvorca tohto historizujúceho seriálu, okrem iného oscarový scenárista Gosford Parku, či autor fenomenálneho seriálu – Panstvo Downton – Julian Fellowes, dobre vie, ako kvalitne namiešať koktail z nádherných kostýmov, intríg, triednych i ideových rozporov a lásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #seriál The Gilded Age