Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Október na SkyShowtime: Zabudnite na Kardashianky, prichádza iná rodina a akčný seriálový megahit

Televízna jeseň je v plnom prúde! Čo uvidia predplatitelia streamovacej platformy SkyShowtime v októbri?

05.10.2023 06:00
Lioness, sadlana, kidman, Foto:
V októbri dorazí na SkyShowtime aj seriál Special Ops: Lioness.
debata

1. The Family Stallone

The Family Stallone, nový dokumentárny seriál, v ktorom sa predstaví nominant na Oscara® Sylvester Stallone, jeho manželka Jennifer Flavin Stallone a tri dcéry (Sophia, Sistine a Scarlet), ponúka miesto pri stole jednej z najslávnejších hollywoodskych rodín. Diváci môžu sledovať Stalloneho v najväčšej úlohe svojho života: postave otca.

2. Special Ops: Lioness

Special Ops: Lioness, seriál inšpirovaný skutočným programom americkej armády, sleduje život Joe (Saldaña) počas toho, ako sa snaží nájsť rovnováhu medzi osobným a profesionálnym životom ako špičková agentka CIA vo vojne proti terorizmu. Program Lioness, na ktorý dohliadajú Kaitlyn Meade (Nicol Kidman) a Donald Westfield (Michael Kelly), najme drsnú mariňáčku Cruz (Laysla De Oliveira), aby v utajení pôsobila spolu s Joe medzi mocnými predstaviteľmi štátneho terorizmu v snahe CIA prekaziť ďalší 11. september. Seriál sa bude vysielať exkluzívne na všetkých trhoch SkyShowtime v októbri.

3. Fleeting Lies

Fleeting Lies, pôvodný španielsky seriál SkyShowtime. Lucíu (Elena Anaya) mesiac pred svadbou a tesne pred jej vymenovaním za riaditeľku spoločnosti zradí Santi (Quim Gutiérrez), jej rival v boji o povýšenie. Kvôli tomu Lucíu obvinia z priemyselnej špionáže a bez uváženia dostane výpoveď. Lucíin život a budúcnosť sa náhle zmenia na neistotu a musí čeliť obrovskej dileme: ako dokázať svoju nevinu a dostať sa tak z väzenia. Lucía sa vydá na cestu ilegálnych aktivít, aby naďalej podporovala svoju rodinu, pričom pred nimi tají, čo sa stalo. Klamstvá budú čoraz neúnosnejšie a jej život bude čoraz komplikovanejší.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime #seriál Special Ops: Lioness