Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Máte radi severské detektívky? Jedna švédsko-fínska práve prichádza na streamovaciu službu

Očakávaný šesťdielny dramatický seriál má hviezdne obsadenie.

30.09.2023 06:00
Codename: Annika Foto:
Codename: Annika
debata

Na streamovacej platforme SkyShowtime je od soboty 30. septembra dostupný nový pôvodný seriál zo žánru severských detektívok s názvom Codename: Annika. Šesť seriálových epizód bude pribúdať postupne, každý týždeň jedna.

Tvorcovia dramatického krimi seriálu, Mia Ylönen a Aleksi Bardy, nahliadnu do skrytého sveta špičkových podvodov s výtvarným umením a preskúmajú realitu života s dvojitou identitou. Fínska detektívka Emma Haka ešte stále dokončuje tajný výcvik, keď ju pošlú na misiu do skorumpovaného sveta obchodu s umením v Štokholme. Osvojí si identitu divokej a neskrotnej Anniky Stormare. Vyšetrovanie zavedie Emmu hlbšie do podsvetia a hranice medzi ňou a Annikou, ktorá kedysi žila a zanechala za sebou spletitú sieť záhad, sa začínajú stierať.

Kráľ Šumavy: Fantóm temného kraja Čítajte aj Ďalší Voyo Originál zabodoval na filmovom festivale. Porota ocenila filmové prevedenie a herecké výkony

V hlavnej úlohe sa predstaví Sannah Nedergård (Yellow Sulphur Sky) ako fínska vyšetrovateľka podvodov s umením Emma/Annika. Je to jej prvá hlavná rola v medzinárodnom kriminálnom dramatickom seriáli.

Ďalej účinkujú Ardalan Esmaili (Snabba Cash) ako Rasmus Ståhlgren, Eva Melander (Border) ako Rina Olander, Helena Bergström (House of Angels) ako Agatha Torstensson, Pekka Strang (Tom of Finland) ako Raimo Korpi, Miro Lopperi (Aikuiset) ako Sampo Raivio, Clarisse Lhoni-Botte (Rolling to You) ako Béatrice Joly a Charles Martins (Emily in Paris) ako Denver Carpentier. Seriál režíroval jeden z popredných fínskych režisérov AJ Annila (Peacemaker).

Pozrite si upútavku:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime