Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

December na Voyo: Prekvapenie v podobe slovenského filmového hitu a ešte omnoho viac!

Ako vyzerá december na streamovacej platforme Voyo? Je prichystaných viacero lákavých prekvapení. Prinášame niekoľko tipov na posledný mesiac roka 2023.

14.12.2023 06:00
Invalid Foto:
Zábery z čiernej komédie Invalid.
debata

1. Invalid

Laco Hunder (Gregor Hološka) pracuje ako údržbár v múzeu, má rád svoj pokoj a ak mu nie je dopriaty, začína sa prejavovať jeho výbušná povaha. Preto niet divu, že jedného dňa vyhodí z okna milovanú vežu svojho dospievajúceho syna (Tadeáš Bolo). Syn utečie z domu a Lacova manželka Zdena (Helena Krajčiová) sa zaprisahá, že s ním už nikdy nebude hovoriť, pokiaľ sa syn nevráti. Laco sa zúfalo pokúša o nápravu svojej chyby, pričom je presvedčený, že ide len o synovu vežu. Nájde inzerát na novú, ale jeho snaha stroskotá, keď ho skupina malomestských mafiánov vyláka z mesta, okradne a zbije na smrť. Zhodou okolností róm Gabo (Zdeněk Godla) zachráni Laca, ktorého mafiáni nechali zomierať na dne tmavej stoky. Lacov život je v troskách. Nikto mu neverí. Jeho rodina, spolupracovníci a dokonca aj polícia si myslia, že do kanála spadol, lebo bol jednoducho opitý. Inšpirovaný westernom sa Laco rozhodne vziať právo do vlastných, údržbárskych rúk. A hoci pomsta je sladká a robí Lacovi dobre, skutočné víťazstvo získa až keď si uvedomí, že tým najdôležitejším sú jeho manželka, syn a nový priateľ Gabo.

2. Big Brother Česko a Slovensko

Big Brother pokračuje aj počas decembra. Súťažiaci strávia vo vile aj najkrajšie sviatky roka. Reality šou Big Brother Česko & Slovensko na Voyo pokračuje. Počas celých sviatkov môžu diváci na Voyo nakuknúť aj do domu Big Brother Česko & Slovensko. Zostávajúci spolubývajúci v najväčšom sociálnom experimente na obrazovkách budú musieť aj počas Vianoc a Nového roka čeliť úlohám „veľkého brata.“ Ako sa im bude v reality šou dariť môžu diváci sledovať každý večer na Voyo a tiež v špeciálnom Big Brother Live stream, každý deň od 16:00 do 19:00.

3. Super rýchlo a mega zbesilo!

Vydarená paródia na mimoriadne populárnu akčnú filmovú sériu Rýchlo a zbesilo. Policajt v utajení sa pridá ku gangu nelegálnych pouličných pretekárov, aby sa dostal do blízkosti kráľa zločinu v Los Angeles. Policajt v utajení Lucas White (Alex Ashbaugh) má za úlohu infiltrovať sa do gangu nelegálnych pouličných pretekárov v Los Angeles, ktorý vedie Vin Serento (Dale Pavinski). Sú rýchli a zbesilí a plánujú lúpež zameranú na kráľa zločinu v Los Angeles Juana Carlosa de la Sola (Omar Chaparro), ktorý svoje peniaze ukrýva vo svojej reštaurácii Big Ass Taco v centre mesta. Lúpežný plán gangu je rovnako odvážny ako smiešny a budú v rámci neho ťahať celú tú prekliatu reštauráciu šialenou rýchlosťou cez polovicu mesta.

4. Vianočné rozprávkové a filmové klasiky na jednom mieste

Tú najlepšiu vianočnú atmosféru navodia kedykoľvek na Voyo čarovné Tři oříšky pro Popelku s nezabudnuteľnou Libušou Šafránkovou. V ponuke streamovacej služby nechýbajú ani ďalšie populárne klasické filmové rozprávky a rodinné filmy, ako napríklad Pelíšky, Perinbaba, S tebou mě baví svět, Anjel Pána a Anjel Pána 2, Sněženky a machři, Pyšná princezna, S čerty nejsou žerty a mnoho ďalších.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #Vianoce 2023