Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poriadne kontroverzný kúsok: Prichádza psychologická historická dráma podľa skutočného príbehu

Máme pre vás fantastický seriálový tip na víkend.

08.03.2024 06:00
Mary & George Foto:
Mary & George prichádza na streamovaciu platformu SkyShowtime.
debata

Novinka Mary & George bude divákom k dispozícii od 8. marca na streamovacej platforme SkyShowtime. V tejto veľkolepej historickej psychodráme sa Julianne Moore predstaví v role Mary Villiers, ženy so skromnými začiatkami a ohromnými ambíciami, ktorá priviedla svojho krásneho a charizmatického syna Georga (Nicholas Galitzine) k tomu, aby zviedol škótskeho kráľa Jakuba VI. Stuarta, ktorý bol zároveň anglickým kráľom Jakubom I. (Tony Curran), a stal sa jeho všemocným milencom.

Mary mala vždy tak trochu navrch, ale svoj potenciál si naplno uvedomila, keď vycítila príležitosť využiť kráľovu neukojiteľnú chuť na dobré víno, vybranú spoločnosť a pekných mužov. Naivne krásny a charizmatický George sa ocitne v centre pozornosti, keď jeho matka zosnuje plán na ulovenie kráľa. Vďaka nevídaným intrigám sa dvojica zo skromných začiatkov stala najbohatšími, najvýznamnejšími a najvplyvnejšími hráčmi, akých kedy anglický dvor zažil. S rastúcou Georgovou mocou sa však jeho vzťah s matkou ocitne na samom pokraji. George si musí dokázať, že je viac než len krásny muž. Musí sa zapísať do dejín bez ohľadu na následky.

SkyShowtime oznámila uvedenie nového predplatného s reklamami – Štandardné s reklamami. Predplatné bude ponúkané spolu s existujúcim predplatným, ktoré dostane názov Štandardné Plus. Štandardné predplatné s reklamami bude obsahovať reklamy, predplatné Štandardné Plus zostane bez reklám. Štandardné predplatné s reklamami bude k dispozícii od 23. apríla.

Nové ceny:

  • Štandardné predplatné (do 22. apríla 2024) = 5,99 €
  • Predplatné Štandardné Plus (od 23. apríla 2024) = 7,99 €
  • Štandardné predplatné s reklamami (od 23. apríla 2024) = 4,99 €
  • Ročné Štandardné predplatné s reklamami (od 23. apríla 2024) = 39,99 €
  • Ročné predplatné Štandardné Plus (od 23. apríla 2024) = 62,99 €

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime