Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový marec: Návrat kultovej lekárskej drámy a tajná novinka Netflixu!

Seriálový marec bude mimoriadne bohatý, vyberáme tri najväčšie ťaháky.

07.03.2024 00:00
3 Body Problem Foto:
Netflix konečne odhalí jeden zo svojich top seriálov tohto roka. Prichádza 3 Body Problem.
debata

1. 3 Body Problem – Netflix

Prichádzajúci seriál je o to väčším lákadlom, že ani prvý trailer neodhalil, o čom vôbec bude! Pointa hovorí o osudovom rozhodnutí mladej ženy v Číne v 60-tych rokoch minulého storočia, ktoré odznieva naprieč priestorom a časom skupine skvelých vedcov v súčasnosti. Keď sa im pred očami odhaľujú prírodné zákony, piati bývalí kolegovia sa opäť stretávajú, aby čelili najväčšej hrozbe v dejinách ľudstva. Sledujte od 21. marca.

2. Režim – HBO Max

Šesťdielny temný komediálny seriál rozpráva o živote za múrmi moderného autoritárskeho režimu, ktorý sa začína rúcať. Kancelárka Elena Vernhamová (Kate Winslet), je čoraz paranoidnejšia a labilnejšia a už dlhší čas neopustila palác. Preto sa obráti na prchkého vojaka Herberta Zubaka (Matthias Schoenaerts) ako na nepravdepodobného dôverníka. Zubakov vplyv na kancelárku stále rastie a Elenine pokusy rozšíriť svoju moc nakoniec vyústia do rozkolu v paláci a krajine. Na Slovensku dostupné od 4. marca.

3. Klinika Grace – Disney+

Už 28. marca sa vráti Klinika Grace na Disney+. V októbri sa definitívne uzavrel polročný štrajk scenáristov a filmov. Všetky produkcie nabrali bolestivé zdržanie, na ktoré doteraz doplácajú diváci, keďže sú trištvrte roka bez pôvodnej tvorby. Problém nastal so sezónou 2023/2024, ktorá mala odštartovať v septembri. V decembri sa vo väčšine prípadov rozbehla produkcia seriálov, ktoré každý rok prinášajú nové série.

Vonku sú prvé zábery z 20. série, v ktorom sa objavuje aj Ellen Pompeo, tá seriál ako hlavná hrdinka opustila v rámci 19. série a naďalej sa bude v seriáli objavovať len príležitostne. V rámci najnovšieho pokračovania je potvrdené, že sa vystúpi iba v dvoch epizódach. Jednou z nich bude priamo prvá epizóda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #HBO Max #Disney+