Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Marec na HBO Max: Despotická seriálová udalosť jari a najsladší film minulého roka

Čo všetko prinesie prvý jarný mesiac na HBO Max?

23.03.2024 06:00
wonka, Foto:
V marci dorazí na HBO Max aj blockbuster Wonka.
debata

1. Režim

Šesťdielny seriál rozpráva príbeh kritického roka života za múrmi moderného autoritárskeho režimu ktorý sa začína rúcať. Kancelárka Elena Vernhamová (Kate Winslet) je čoraz paranoidnejšia a labilnejšia a už nejaký čas neopustila palác. Obráti sa na prchkého vojaka Herberta Zubaka (Matthias Schoenaerts) chce v ňom nájsť spoľahlivého dôverníka. Zubakov vplyv na kancelárku rastie a Elenine pokusy rozšíriť svoju moc nakoniec vyústia do rozkolu v paláci a v krajine. Seriál z dielne Willa Tracyho scenáristu a producenta filmu Boj o moc spolurežíruje skvelý Stephen Frears (Škandál po anglicky, Správa o stave manželstva, Pekné svinstvo, Kráľovná a i.) a Jessica Hobbs (Mizera, Broadchurch, Koruna). Sledujte od 4. marca.

2. Lúzri z Wall Street

V roku 2021 obyčajný malý investor Keith Gill (Paul Dano) investuje svoje životné úspory do stagnujúcej spoločnosti GameStop a cez internet presvedčí svojich fanúšikov aby urobili to isté. Vďaka tomu akcie firmy šialene vystrelia nahor a všetci finančníci z Wall Street ktorí stavili peniaze na neúspech spoločnosti na trhu prídu o majland. Milionári sú však na svoje peniaze citliví a toho čo im podľa nich právom patrí sa tak ľahko nevzdajú. Sledujte od 31. marca.

3. Wonka

Toto neodolateľne živé a vynaliezavé predstavenie s Timothéem Chalametom v hlavnej úlohe predstavuje divákom mladého Willyho Wonku, ktorý sa stane najväčším vynálezcom, kúzelníkom a výrobcom čokolády na svete. Od Paula Kinga, scenáristu a režiséra filmov o Paddingtonovi, Davida Heymana, producenta filmov o Harrym Potterovi, Gravitácia, Barbie a Paddingtonovi, a producentov Alexandry Derbyshire (filmy Paddington, Jurský svet: Nadvláda) a Luka Kellyho (Muzikál Roalda Dahla) prichádza opojná zmes kúziel a hudby, chaosu a emócií, to všetko vyrozprávané s úžasným humorom. Sledujte od 8. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #HBO Max #Wonka #seriál Režim