Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Marec na SkyShowtime: Dva nové seriály a filmový megahit, ktorý zvalcoval kiná

Televízna a streamovacia jar sa môže začať!

12.03.2024 06:00
Mary & George Foto:
Nepremeškajte v marci na SkyShowtime premiéru seriálu Mary & George.
debata

1. Sexy Beast

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) hrá Gala Dovea a Emun Elliott (The Rig, The Gold) sa predstaví ako Don Logan – títo dvaja sú najlepší priatelia a malomestskí zlodeji, ktorí si užívajú život vo východnom Londýne 90. rokov. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) hrá Deedee Harrison, okúzľujúcu hviezdu filmov pre dospelých, ktorej ambície vziať svoj osud do vlastných rúk a jej milostný vzťah s Galom Doveom ju vystavujú nebezpečenstvu. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) sa predstaví ako zákerný Teddy Bass, ktorého meno sa začína objavovať vo svete zločinu, a ktorý naláka Gala a Dona do svojej kriminálnej siete. Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) je Donova patologicky manipulatívna a desivá staršia sestra Cecilia. Sledujte od 7. marca.

2. Mary & George

Seriál Mary & George je inšpirovaný neuveriteľným skutočným príbehom Mary Villiers (Julianne Moore), ktorá priviedla svojho krásneho a charizmatického syna Georga (Nicholas Galitzine) k tomu, aby zviedol kráľa Jakuba I. a stal sa jeho všemocným milencom. Vďaka nevídaným intrigám sa dvojica zo skromných začiatkov stala najbohatšími, najvýznamnejšími a najvplyvnejšími hráčmi, akých kedy anglický dvor zažil. A keďže Anglicko ohrozovala španielska invázia a v uliciach vládol nepokoj, nemohlo byť v stávke viac. Mary & George je až mimoriadne odvážna historická psychodráma o hanebnej matke a synovi, ktorí spriadajú intrigy, zvádzajú a zabíjajú, aby dobyli anglický dvor a spálňu kráľa Jakuba I. , sledujte od 8. marca.

3. Oppenheimer

Od kultového režiséra Christophera Nolana (trilógia The Dark Knight, Interstellar, Tenet a Inception) prichádza jeho prvá životopisná dráma, príbeh o role geniálneho fyzika J. Roberta Oppenheimera pri vývoji atómovej bomby a jeho strhujúcom paradoxe, keď riskoval skazu sveta, aby ho zachránil. Tento epický príbeh s Cillianom Murphym v hlavnej úlohe legendárneho vedca dopĺňa hviezdne obsadenie vrátane Roberta Downeyho Jr., Matta Damona, Emily Blunt, Josha Hartnetta, Florence Pugh, Josha Pecka a držiteľa Oscara® Ramiho Maleka. Film bude dostupný od 21. marca.

4. Strays

Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka, ale čo ak je ten človek hrozný blbec? V takom prípade by mohol byť čas na sladkú pomstu v psom štýle. V tejto animovanej komédii z produkcie držiteľov Oscara® Phila Lorda a Chrisa Millera (Spider-Man: Into the Spider-Verse) sa opustený pes spojí s ďalšími túlavými psami, aby sa pomstil svojmu mizernému majiteľovi, ktorý ho opustil. Vo hviezdnom obsadení sa predstavia Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Randall Park a Isla Fisher. Sledujte od 24. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime