Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Voyo sa dočasne mení. Do ponuky pribudnú atraktívne športové stanice a exkluzívne priame prenosy

Predplatitelia budú mať k dispozícii atraktívny športový obsah v rámci limitovanej akcie.

28.02.2024 06:00
Formula 1 na Nova Sport 5 a Voyo Foto:
debata

Ponuka športového vysielania na Voyo sa dočasne rozširuje o atraktívny obsah v rámci limitovanej promo akcie. Predplatitelia sa môžu tešiť na štart novej sezóny prestížnej súťaže Formula 1, ktorú otvorí v dňoch 29. februára – 2. marca 2024 Veľká cena Bahrajnu.

„Sme radi, že aktuálne môžeme predplatiteľom Voyo vďaka F1 ponúknuť ešte viac kvalitných športových zážitkov. Verím, že to budú pre všetkých fanúšikov kráľovnej motoristického športu neopakovateľné momenty,“ povedal Peter Gažík, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

ruža pre nevestu, Čítajte aj Všadeprítomný luxus! Takto bude vyzerať druhá séria markizáckej reality šou

Fanúšikov F1 čaká historicky najdlhšia sezóna, ktorá prinesie rekordných 24 podujatí. Priaznivci najrýchlejších monopostov tak budú môcť na Voyo sledovať, ako sa fenomenálny Max Verstappen z tímu Red Bull Racing vydá za obhajobou titulu svetového šampióna z posledných troch sezón. Prvé dve Veľké ceny v tohtoročnom programe (Bahrajn, Saudská Arábia) sa uskutočnia v sobotnom termíne namiesto tradičných nedieľ – organizátori program prispôsobili sviatku ramadán.

Fanúšikovia priamo v štúdiu

Divákov budú priamymi prenosmi sprevádzať obľúbení komentátori Števo Eisele, Josef Král, Pavel Fabry a Jitka Poláková. „Budeme komentovať v trojici. Na to sa veľmi teším. Chémia, odbornosť, vtip, emócie, to je to, prečo si zapíname Formulu 1. Nie sme formulová veľmoc, ale vášeň medzi našimi fanúšikmi je neuveriteľná,“ prezradil Števo Eisele, ktorého si diváci môžu pamätať aj z vysielania TV Markíza, kde v minulosti takisto divákov sprevádzal prenosmi z F1.

„Budeme mať štúdio pred pretekmi aj po nich. Budeme mať dostatok času zamerať sa na nehody, penalizácie a tak ďalej. To je veľké plus. Ďalej sa tešíme, že budeme mať aj dvadsať fanúšikov v štúdiu. Aj to nám nabije baterky, že nebudeme pozerať len do čierneho oka kamery,“ povedal bývalý úspešný motoristický pretekár Josef Král.

Survivor Čítajte aj Február na Voyo: Toto všetko si stíhate pozrieť, kým sa skončí posledný zimný mesiac!

„Nebudeme vysielať len Formulu 1, ale aj Formulu 2 a Formulu 3. Veľmi zaujímavá bude aj Formula 1 Academy s podporou tímu Formula 1. Bude to so všetkým, tréningy, kvalifikácie, preteky. Počas víkendu dostanete veľa zábavy. Všetko si to spolu rozoberieme a zažijeme,“ doplnil komentátor Pavel Fabry.

Ďalším členom nového formulového tímu bude Jitka Poláková, ktorá má s motorizmom veľké skúsenosti, pretože sedem rokov pracovala vo Ferrari. „Ja budem prostredník medzi divákmi a štúdiom. Aby divácke otázky a komentáre nezostali len na internete, ale aby sa dostali až k nám a my sme ich mohli rozoberať,“ povedala nová členka tímu.

Survivor Čítajte aj Najdrsnejšia reality šou sveta je opäť tu: Títo Slováci zabojujú o 100-tisíc eur

Dočasná ponuka nových športových staníc

Od 29. februára 2024 pribudne do ponuky Voyo aj časovo limitové kompletné vysielanie nových prémiových športových staníc Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Na „päťke“ nájdu diváci program podujatí Formuly 1, zatiaľ čo „šestka“ prinesie novú sezónu  MotoGP. Tohtoročná séria pretekov športových cestných motocyklov odštartuje počas druhého marcového víkendu v Katare. Obe stanice ponúknu fanúšikom motoristického športu aj ďalší doplnkový obsah a tiež preteky WorldSBK (Majstrovstvá sveta superbikov).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo