Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ešte pred pár týždňami v kinách, teraz si ho pozrú všetci: Prichádza bodka za starou érou hrdinov

Streamovacia služba HBO Max poriadne prekvapila.

27.02.2024 06:00
Film Review - Aquaman Foto:
Na HBO Max prichádza druhý Aquaman.
debata

Druhé pokračovanie Aquamana, ktoré brázdilo kiná počas Vianoc prichádza na streamovaciu službu a pozrieť si ho budú môcť všetci. Ide o posledný film zo starého univerza superhrdinov z dielne DC Comics a štúdia Warner Bros. Discovery. Je to nielen rozlúčka so starou gardou hrdinov, ale najmä hercam a spracovaním. Už sa pracuje na totálnom reštarte, aby sa Superman alebo Batman aspoň čiastočne priblížili konkurenčnému Marvelu a vybudovali naozaj prepojený multivesmír. Film Aquaman a stratené kráľovstvo je dostupný od 27. februára.

Okrem kráľa Atlantídy sa vracia aj jeho úhlavný nepriateľ Black Manta, stále poháňaný potrebou pomstiť smrť svojho otca. Nezastaví sa pred ničím a plánuje Aquamana raz a navždy poraziť. Tentoraz Manta ovláda starodávnu silu mýtického Čierneho trojzubca a aby zachránil (nielen) podmorský svet, Aquaman sa musí obrátiť na nečakaného spojenca – svojho uväzneného brata Orma, bývalého kráľa Atlantídy.

V srdci však ide o príbeh o láske – o bratskej láske, ktorá pomáha prekonať rozdiely, ale aj o synovskej láske, ktorá môže motivovať k činom s obrovskými následkami… Okrem toho, že sa Jason Momoa vracia ako Arthur Curry, teda Aquaman, môžeme sa tešiť aj na viacerých známych a známe z prvej časti. Jason Patrick sa znova zhostí úlohy jeho brata Orma, Nicole Kidman uvidíme ako ich matku Atlannu. Čoraz populárnejší Yahya Abdul Mateen II im pôjde po krku ako obávaný záporák Black Manta. A objaví sa aj akčná legenda Dolph Lundgren ako kráľ Nereus, ochotný priložiť svoju ruku aj armádu k dielu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jason Momoa #Aquaman #HBO Max