Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Február na Voyo: Toto všetko si stíhate pozrieť, kým sa skončí posledný zimný mesiac!

Február sa síce blíži k svojmu záveru, avšak stíhate si pozrieť kopec zaujímavého obsahu a veľkú premiéru svetovej reality šou.

23.02.2024 06:00
Survivor Foto:
Tretia séria Survivora sa blíži!
debata

1. Survivor Česko & Slovensko

Voyo prinesie už od utorka 27. februára 2024 tretiu sériu najdrsnejšej reality šou Survivor Česko & Slovensko. V oboch kmeňoch sa predstavia výrazné osobnosti s neobyčajnými príbehmi, prekvapiví a doteraz najväčší hráči Survivora na Slovensku a v Česku. Každý z nich vyniká v niečom inom a volí inú stratégiu. Čo ich však spája, je ich bojová sila.

Všetci sú to hráči, ktorí sa neboja ísť tvrdo za svojím cieľom. Od prvého momentu ich čaká veľká hra, pretože podmienky Survivora sa nebudú pýtať na ich spoločenské postavenie alebo minulosť, ale preveria ich charakter. Nová séria Survivora prinesie množstvo emócií, zvratov, dilem, prehier, ale aj radosť z víťazstva a slzy dojatia.

Práve premiéra tretej série patrí k najväčším ťahúňom konca februára na Voyo, Survivor štartuje 27. februára.

2. Metóda Markovič: Hojer

Mrazivý Voyo Originál mapuje príbeh a proces dolapenia a usvedčenia jedného z najdesivejších sériových vrahov normalizačného Československa Ladislava Hojera legendárnym kriminalistom Jiřím Markovičom ako aj ich špecifický vzťah. Do každej epizódy šesťdielnej kriminálnej série je zároveň vložený aj ďalší z Markovičových uzavretých prípadov. Aj tie znamenali veľa pre jeho kariéru elitného vyšetrovateľa a ukazujú, ako sa jeho metóda vyvíjala práve v tú, ktorou bol tak špecifický.

Od druhej epizódy série (2. februára) sa súčasťou príbehu stáva aj postava Hojerovho advokáta, ktorú bravúrne stvárnil herec Dano Heriban. Advokát Štefan Žabimajerský sa stal vôbec poslednou hereckou úlohou fenomenálneho umelca. Séria Metóda Markovič: Hojer získala hlavnú Cenu za najlepší seriál strednej a východnej Európy prestížneho festivalu televíznej a online seriálovej tvorby Serial Killer. V šesťročnej histórii festivalu sa najnovší Voyo Originál stal úplne prvým českým alebo slovenským seriálom, ktorý získal hlavnú cenu.

4. Martin Škrtel: Buď, alebo

Dokument o Martinovi Škrtelovi je emocionálnym výpočtom faktov z jeho veľmi úspešnej kariéry, ale zároveň aj nahliadnutím do súkromného života. Pre predplatiteľov Voyo je dostupný v kategórii Voyo Film, teda ide o film, ktorý krátko po kinopremiére prichádza práve na Voyo. Jednými milovaný, inými nenávidený. Málokto však vie, aký je skutočný príbeh človeka, ktorý sa z malého Ráztočna prepracoval až na futbalový vrchol, do tímu FC Liverpool. Martin Škrtel prvýkrát pustil niekoho do svojho súkromia. Emóciami nabitý film jednej z najväčších osobností slovenského futbalu, kde prezradí to, čo o ňom doteraz nikto nevedel. Príbeh jednej legendy, ktorá prvýkrát dovolila nazrieť nielen do zákulisia jeho futbalovej kariéry, ale aj do svojho života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo