Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Február na Disney+: Bombastická seriálová ponuka a film ako čerešnička na torte

Ako bude vyzerať február na Disney+? Máme pre vás niekoľko tipov.

12.02.2024 06:00
marvels, Foto:
Najnovšia Marvelovka prichádza na Disney+.
debata

1. Marvels

Carol Danversová alias Captain Marvel si vydobyla späť svoju identitu od despotických Kreejčanov. Keď ju povinnosti zavedú k anomálnej červej diere, jej schopnosti sa prepletú so schopnosťami jej superfanúšičky Kamaly Khanovej alias Ms. Marvel a so superschopnosťami astronautky Monici Rambeauovej, Carolinej odcudzenej neteri. Táto zvláštna trojica sa musí spojiť a spolupracovať, aby zachránila vesmír. Film je dostupný od 7. februára.

2. Šógun

Seriál Šógun od FX, ktorý je pôvodnou adaptáciou románu Jamesa Clavella, sa odohráva v Japonsku v roku 1600 na úsvite občianskej vojny, ktorá rozhoduje o celom storočí. Lord Yoshii Toranaga bojuje o život po tom, čo sa jeho nepriatelia spoja proti nemu, keď sa v neďalekej rybárskej dedine nájde záhadná stroskotaná európska loď. Seriál štartuje 27. februára.

3. Star Wars: Chybná várka

Boj o prežitie Klonového oddielu 99 v novovzniknutom Impériu sa blíži k dramatickému záveru. Rozlúčková séria štartuje 21. februára.

4. Suncoast

Film inšpirovaný čiastočne autobiografickým príbehom tínedžerky, ktorá sa spolu so svojou trúfalou matkou stará o brata. Popritom nadviaže nezvyčajné priateľstvo s výstredným aktivistom, ktorý protestuje proti jednému z najvýznamnejších lekárskych prípadov všetkých čias.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney+ #Marvels