Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Február na HBO: Filmoví fanúšikovia budú nadšení, prichádza takáto nádielka

Ako bude vyzerať druhý mesiac roka 2024 na HBO?

17.02.2024 06:00
Gran Turismo Foto:
David Harbour, Archie Madekwe a Orlando Bloom v akčnej dráme Gran Turismo.
debata

1. Gran Turismo

Režisér filmu District 9 juhoafrický vizionár Neill Blomkamp nám predstavuje svoj najnovší film fantastický športový príbeh o dospievaní úspechu a prekliatom šťastí. Jann Mardenborough je dospievajúci hráč série pretekárskych videohier Gran Turismo chlapec z robotníckej triedy ktorý sa vďaka svojim schopnostiam na simulátore Gran Turismo stal skutočným profesionálnym pretekárom. S tímom outsiderov – neúspešným bývalým pretekárom Jackom Salterom (David Harbour) a idealistickým manažérom motoristického športu Dannym Moorom (Orlando Bloom) – riskuje všetko aby sa mohol postaviť na štart najelitnejšieho športu na svete. Film je založený na skutočnom príbehu splneného želania britského tínedžera z Cardiffu Janna Mardenborougha ktorý je teraz špičkovým profesionálnym pretekárom. Film bude dostupný od 18. februára.

2. Equalizer 3: Posledná kapitola

Náš starý priateľ Robert McCall (Denzel Washington) sa vzdal svojho života v elitnej jednotke a snaží sa vyrovnať so strašnými činmi ktoré spáchal v minulosti. Zvláštnu útechu nachádza v službe spravodlivosti v mene utláčaných. Keď sa prekvapivo vráti domov do južného Talianska zistí že jeho noví priatelia sú pod dohľadom miestnych zločineckých bossov. Keď udalosti naberú smrtiaci spád McCall vie čo musí urobiť: stať sa ochrancom svojich priateľov a postaviť sa mafii. Keď miestny podvodník povie Robertovi že vyzerá ako človek ktorý rozumie násiliu nemôže byť bližšie k pravde – a teraz je odhodlaný urobiť čokoľvek aby ochránil svojich priateľov ich deti a celé mesto. Uvidíte dojemné momenty skvelú akciu a neopozerané tváre toto je možno najlepší film zo série Equalizer aký bol doteraz natočený. Film je dostupný od 4. februára.

3. To som ja, Margaret

Skvelý kanadský feel-good film, ktorý z vás naplní šťastím. V tomto nadčasovom príbehu o dospievaní exceluje Abby Ryder Fortson v úlohe 11-ročnej Margaret, ktorá s láskyplnou podporou svojej matky (Rachel McAdams) a starej mamy (Kathy Bates) premýšľa o živote a dospievaní. Práve sa presťahovali z New Yorku na predmestie; možno práve tu Margaret objaví maminho kresťanského alebo otcovho židovského Boha… Nakrútené podľa vynikajúceho románu Judy Blumeovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gran Turismo #HBO #Equalizer #HBO Max