Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový február na SkyShowtime: Očakávané pokračovanie temného hitu a neskutočná romantika

Ako bude vyzerať seriálová ponuka vo februári na SkyShowtime? Všetko vieme!

19.02.2024 06:00
The Lovers, Foto:
Vo februári na SkyShowtime dorazí aj nový seriál The Lovers.
debata

1. Halo – 2. séria

Seriál od tvorcu a výkonného producenta Davida Wienera (Brave New World) sa odohráva vo svete, ktorý sa prvýkrát objavil v roku 2001 ako počítačová hra. Dramatizuje epický konflikt 26. storočia medzi ľudstvom a mimozemskou hrozbou známou ako Covenant. V seriáli HALO sa prelínajú hlboko vyobrazené osobné príbehy s akciou, dobrodružstvom a bohato vykreslenou víziou budúcnosti. Prvé dve epizódy budú dostupné od 9. februára a zvyšok série bude pridávaný s týždennými rozostupmi.

2. The Lovers

Milostný príbeh dvoch ľudí, ktorí sa k sebe zdanlivo vôbec nehodia. Je však možné, že by sa k sebe nakoniec dokonale hodili? Janet (Roisin Gallagher) je vtipná a drzá predavačka v belfastskom supermarkete, ktorej v podstate na ničom nezáleží, ani na vlastnom živote. Seamus (Johnny Flynn) je zdvorilý politický hlásateľ, ktorý so svojou slávnou priateľkou vedie zdanlivo dokonalý život v Londýne. Takže keď Seamus vpadne do Janetinho sveta (a to doslova – cez stenu na jej dvor), konflikt je na svete. Potom však zistia, že ich to k sebe záhadne ťahá, a čoskoro je jasné, že sa do seba zamilujú. Prvé dve epizódy budú dostupné od 8. februára a zvyšok série bude pridávaný s týždennými rozostupmi.

3. The Woman in the Wall

The Woman in the Wall skúma dedičstvo jedného z najšokujúcej­ších írskych škandálov – neľudské inštitúcie známe ako Magdalénske práčovne. Lorna Brady (Ruth Wilson) je žena z malého fiktívneho mestečka Kilkinure, ktorá sa jedného rána zobudí a vo svojom dome nájde mŕtvolu. Mrazivé je, že Lorna netuší, kto je mŕtva žena a či je za zjavnú vraždu zodpovedná ona sama… Lorna totiž už dlho trpí extrémnymi návalmi námesačnosti, ktoré sa prejavili v dobe, keď ju v pätnástich rokoch vytrhli zo života a zavreli do kláštora Kilkinure. Prvé dve epizódy budú dostupné od 19. februára a zvyšok série bude pridávaný s týždennými rozostupmi.

4. Ted

Ted vychádza z hraného/CGI trháku a sequelu od Setha MacFarlanea, tvorcu Family Guy, o milovanom plyšovom macíkovi, ktorý po jednom detskom prianí ožije. Ted je drzý komediálny seriál s tridsaťminúto­vými epizódami o teenagerovi Johnovi Benettoni z Bostonu a jeho najlepšom kamarátovi v podobe plyšového macíka Teda s oplzlými rečami. Príbeh sa odohráva v 90. rokoch, kedy už má svojich 15 minút slávy za sebou, takže Ted sa musí so svojím najlepším kamarátom Johnom prihlásiť na strednú a prežiť všetky vzostupy a pády každého pubertiaka… jeden šluk z bonga za druhým. Prvé štyri epizódy sa objavia 22. februára, zvyšok od 11. apríla.

5. The Curse

The Curse sa zameriava na Whitney a Ashera Siegelovcov, novomanželov, ktorí sa snažia presadiť svoju víziu ekologického bývania v malej komunite v mestečku Española v Novom Mexiku. Ich úsilie sa skomplikuje, keď v ich príbehu vycíti príležitosť Dougie, excentrický producent pochybnej televíznej reality show. V priebehu seriálu sa dvojica ocitá v záhadnej sieti etických a morálnych šedých zón – a zároveň sa snaží udržať svoj vzťah nad vodou. V hlavných úlohách seriálu sa predstavia Emma Stone (La La Land, The Favourite), Nathan Fielder (The Rehearsal) a Benny Safdie (Oppenheimer). Medzi hosťujúce hviezdy patria na Oscara nominovaný Barkhad Abdi, na cenu Emmy nominovaný Corbin Bernsen a Constance Shulman. Druhá polovica seriálu bude dostupná od 16. februára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime