Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Filmový február na SkyShowtime: Na toto sa čakalo dlhé mesiace! Prichádza akčný megahit

Všetci fanúšikovia Toma Cruisa a musia mať na pozore!

02.02.2024 06:00
Mission: Impossible Dead Reckoning, Foto:
Konečne je to tu! Siedme pokračovanie Mission: Impossible prichádza na streamovaciu platformu SkyShowtime.
debata

1. Mission: Impossible: Odplata – Prvá časť

Ethan Hunt (Tom Cruise) a jeho tím IMF sa vydávajú na svoju doteraz najnebezpečnejšiu misiu: vypátrať desivú novú zbraň, ktorá ohrozuje celé ľudstvo, skôr než sa dostane do nesprávnych rúk. Zatiaľ čo je v stávke budúcnosť a osud sveta a temné sily z Ethanovej minulosti sa blížia, začínajú sa smrtiace preteky po celom svete. Tvárou v tvár tajomnému, všemocnému nepriateľovi je Ethan nútený uvedomiť si, že na ničom nemôže záležať viac ako na jeho misii – dokonca ani na životoch tých, na ktorých mu najviac záleží. Film bude dostupný od 9. februára.

2. Heist 88

Jeremy Horne (Courtney B. Vance) je geniálny zločinec s vrodenou schopnosť presvedčiť kohokoľvek, aby urobil takmer čokoľvek. Po tom, čo sa pred odchodom do väzenia rozhodne podniknúť poslednú akciu, Horne naverbuje štyroch mladých zamestnancov banky, aby ukradli takmer 80 miliónov dolárov pri odvážnom a drzom útoku na národný bankový systém. Film bude dostupný od 22. februára.

3. Ninja korytnačky: Mutantský chaos

Po rokoch strávených v úkryte pred ľudským svetom sa korytnačí bratia rozhodli získať si srdcia Newyorčanov a byť prijatí ako normálni tínedžeri vďaka svojim hrdinským činom. Ich nová kamarátka April O’Neil im pomôže bojovať proti tajomnému zločineckému spolku, ale keď sa na nich vyrúti armáda mutantov, prerastie im to cez hlavu. V hlavných úlohách sa predstavia: Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (April), Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady) a Paul Rudd (Mondo Gecko). Film bude dostupný od 9. februára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Mission: Impossible 7 #SkyShowtime