Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nadupaná ponuka, ktorá potrápi nielen Netflix: Táto streamovacia služba útočí!

Streamovacia služba SkyShowtime odavizovala najväčšie ťahúne roka 2024.

25.01.2024 06:00
Halo Foto:
Seriál Halo sa objaví v priebehu roka 2024 na SkyShowtime.
debata

Na čele ponuky exkluzívnych seriálov, ktoré budú mať premiéru v roku 2024, stojí Apples Never Fall. Seriál na motívy New York Times bestselleru Liane Moriarty sa sústredí na zdanlivo dokonalú rodinu Delaneyovcov. Bývalí tenisoví tréneri Stan (Sam Neill) a Joy (Annette Bening) predali svoju úspešnú tenisovú akadémiu a sú pripravení prežiť to, čo malo byť zlatými rokmi ich života. Zatiaľ čo sa tešia na čas strávený so svojimi štyrmi dospelými deťmi (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), všetko sa zmení, keď na dvere Joy a Stana zaklope zranená mladá žena a prinesie vzrušenie, ktoré im chýbalo. Keď však Joy náhle zmizne, sú ich deti nútené prehodnotiť takzvané dokonalé manželstvo svojich rodičov, pretože na povrch začnú vyplávať najtemnejšie rodinné tajomstvá.

Dlho očakávaná druhá séria seriálu HALO sa objaví vo februári. Epizódy 1–2 budú k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 9. februára, ďalšie epizódy budú vychádzať každý týždeň. V druhej sérii vedie Master Chief John-117 svoj tím elitných Sparťanov proti mimozemskej hrozbe známej ako Covenant. Po šokujúcej udalosti na opustenej planéte sa John nemôže zbaviť pocitu, že sa jeho vojna čoskoro zmení, a riskuje všetko, aby dokázal to, čomu nechce veriť nikto iný – že Covenant sa chystá zaútočiť na najväčšiu pevnosť ľudstva. Keď je galaxia na pokraji svojich síl, John sa vydáva na cestu za kľúčom k záchrane ľudstva alebo jeho zániku – Halo.

Knuckles je prvým televíznym seriálom v rozširujúcom sa „filmovom svete Ježka Sonica". Nový hraný seriál bude sledovať Knucklesa na zábavnej a akčnej ceste za sebapoznaním, keď súhlasí s tým, že vycvičí Wadea ako svojho chránenca a naučí ho spôsoby bojovníka Echidnu. Seriál sa odohráva medzi Ježko Sonic 2 a Ježko Sonic 3 a predstavuje ďalšie pokračovanie obľúbenej série. Okrem Idrisa Elbu v úlohe titulnej postavy Knucklesa si svoju úlohu z filmovej série zopakuje aj Adam Pally ako Wade Whipple.

Ďalším novým seriálom, ktorý bude k dispozícii v budúcom roku, je nebezpečne odvážna historická psychodráma Mary & George o poburujúcej matke a synovi, ktorí intrigovali, zvádzali a zabíjali, aby dobyli anglický dvor a posteľ kráľa Jakuba I. Seriál Mary & George je inšpirovaný neuveriteľným skutočným príbehom Mary Villiers, ktorá priviedla svojho krásneho a charizmatického syna Georgea k tomu, aby zviedol kráľa Jakuba I. a stal sa jeho všemocným milencom. V hlavných úlohách sa predstaví držiteľka Oscara® a ceny BAFTA® Julianne Moore (Still Alice, Far From Heaven) spolu s Nicolasom Galitzinom (Cinderella, Purple Hearts) a Tonym Curranom (Mayflies, Your Honour).

Veľký kasový trhák Mission: Impossible Odplata – Prvá časť (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One) sa objaví na platforme začiatkom roka 2024. Ethan Hunt (Tom Cruise) a jeho tím IMF sa vydávajú na svoju doteraz najnebezpečnejšiu misiu: Vypátrať desivú novú zbraň, ktorá ohrozuje celé ľudstvo, skôr než sa dostane do nesprávnych rúk. Zatiaľ čo je v stávke budúcnosť a osud sveta a temné sily z Ethanovej minulosti sa blížia, začínajú sa smrtiace preteky po celom svete. Tvárou v tvár tajomnému, všemocnému nepriateľovi je Ethan nútený uvedomiť si, že na ničom nemôže záležať viac ako na jeho misii – dokonca ani na životoch tých, na ktorých mu najviac záleží.

Exkluzívny seriál Ted, ktorý sa na platforme objaví od 22. februára, je prequelom k filmom o Tedovi. Píše sa rok 1993 a Ted (Seth MacFarlane) už má svojich 15 minút slávy za sebou. Teraz žije späť doma vo Framinghame v štáte Massachusetts so svojím najlepším priateľom, šestnásťročným Johnom Bennettom (Max Burkholder), spolu s Johnovými rodičmi Mattym a Susan (Scott Grimes a Alanna Ubach) a sesternicou Blaire (Giorgia Whigham). Ted síce môže mať na Johna mizerný vplyv, ale koniec koncov je to verný priateľ, ktorý je vždy ochotný vyjsť priateľstvu v ústrety.

Kritikmi oceňovaný SkyShowtime Original seriál The Curse sa v novom roku dočká veľkolepého štartu. Prvých päť epizód SkyShowtime Original seriálu bude k dispozícii v deň premiéry a zvyšných päť epizód v piatok 16. februára. Spoluautori, scenáristi a výkonní producenti Benny Safdie a Nathan Fielder, sa v seriáli zameriavajú na Whitney a Ashera Siegelovcov, novomanželov, ktorí sa snažia presadiť svoju víziu ekologického bývania v malej komunite v mestečku Española v Novom Mexiku. V hlavných úlohách seriálu sa predstavia Emma Stone (La La Land, The Favourite), Nathan Fielder (The Rehearsal) a Benny Safdie (Oppenheimer).

SkyShowtime Original seriál Tetovač z Auschitzu (Tattooist of Auschwitz) bude exkluzívne uvedený v roku 2024 na väčšine trhov. V eventovom seriáli natočenom podľa celosvetového bestselleru Heather Morris, sa v hlavných úlohách Laliho a Gity predstavia Jonah Hauer-King (The Little Mermaid, World on Fire) a Anna Próchniak (Baptiste, Warsaw 44) ako Lali a Gita. Harvey Keitel (The Irishman, Youth), nominovaný na cenu Akademie®, hrá súčasného Laliho a Melanie Lynskey (The Last of Us, Yellowjackets), držiteľka Critics Choice Award®, hrá Heather Morris.

Zoznam deviatich titulov, ktoré sa na objavia na platforme v roku 2024, uzatvára premiéra švédskeho kriminálneho thrilleru Veronika s nádychom nadprirodzena, v ktorom hrajú severské hviezdy Alexandra Rapaport (Honor) a Tobias Santelmann. Osemdielny seriál vytvorili a scenár napísali Katja Juras a Anna Lindblom (Gåsmamman), a réžie sa ujal uznávaný tvorca Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime #rok 2024